Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Liefdesliedjes voor je bruiloft uit de jaren ‘00

Als je binnenkort gaat trouwen, dan heb je de jaren ’00 (tussen 2000 en 2009) waarschijnlijk voor een groot deel bewust meegemaakt. Misschien ben je in dit tijdperk ook wel weggezwijmeld bij een van de vele liefdesliedjes die destijds een gevoelige snaar in je puberhart wist te raken. In dit artikel delen wij onze top 10 van favoriete liefdesliedjes uit de jaren ’00 voor op je bruiloft!

Waarom zijn liefdesliedjes zo geschikt voor je bruiloft?

Liefdesliedjes zijn er in vele soorten en maten. Van chansons tot ballads, van klassiek tot pop en van rock tot elektronisch; liefde kent geen tijd of stijl. Dat geldt daarmee ook voor de nummers die de liefde bezingen en er een romantische ode aan brengen. Hiermee vormen ze de ideale muzikale omlijsting voor jouw huwelijk, waar jullie liefde in het middelpunt van de aandacht staat.

Muziek roept direct emoties op en dit maakt liefdesliedjes bij uitstek geschikt voor een bruiloft. Ze brengen de gasten tijdens jouw grote dag al bij binnenkomst in romantische sferen. Dit zet in combinatie met de juiste aankleding direct de juiste toon voor de dag. Er kan geen misverstand over bestaan: iedereen is hier om de liefde te vieren!

Liefdesliedjes: voor welk moment op je bruiloft?

Als jij denkt aan je favoriete liefdesliedje op je eigen bruiloft, dan gaan je gedachten ongetwijfeld naar de ceremonie. Dit is immers hét romantische hoogtepunt van jullie huwelijksdag, wat je de rest van je leven zult koesteren. Heb je een liedje uit de jaren ’00 dat je tijdens de ceremonie wilt horen? Laat het dan uitvoeren door een live zanger of zangeres; dit is zoveel mooier dan een afspeellijst.

Naast de ceremonie, zijn er natuurlijk nog tal van andere momenten tijdens je bruiloft die zich lenen voor een liefdesliedje. Denk bijvoorbeeld aan achtergrondmuziek tijdens de receptie of het diner. Een ander speciaal moment is de openingsdans. Je kunt hier een unieke draai aan geven door te kiezen voor een liedje dat minder voor de hand ligt, maar voor jullie een speciale betekenis heeft.

Top 10 liefdesliedjes voor je bruiloft uit de jaren ‘00

Ben je opgegroeid met de muziek in de jaren ’00, maar vind je het lastig om één bepaald liefdesliedje uit deze periode te kiezen? Om jou te inspireren hebben wij onze eigen top 10 samengesteld van liedjes uit deze tijd die bijzonder geschikt zijn voor je bruiloft. Of je ze nu laat uitvoeren tijdens de ceremonie, het diner, de receptie of het avondfeest: de keuze is helemaal aan jou!

Dit is onze top 10:

  1. I’m Yours – Jason Mraz
  2. We Belong Together – Mariah Carey
  3. Fallin’ – Alicia Keys
  4. You’re Beautiful – James Blunt
  5. Come Away With Me – Norah Jones
  6. With You – Chris Brown
  7. Everything – Michael Bublé
  8. Love Story – Taylor Swift
  9. A Moment Like This – Kelly Clarkson
  10. Halo – Beyoncé

Wil je tijdens je huwelijk een liefdesliedje horen dat nóg unieker is? Laat dan een trouwlied op maat schrijven over jullie verhaal, dromen, liefde en avonturen. Neem vrijblijvend contact op met LoveSound voor meer informatie over de beste artiesten voor jouw liefdesliedje of trouwlied op maat. Bel ons op +31 36 234 00 44 of stuur een mail naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl