Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Geef een unieke draai aan de openingsdans

De openingsdans behoort tot de meest bijzondere huwelijkstradities. Deze eerste dans zet de toon voor de rest van het trouwfeest en vormt voor zowel bruid als bruidegom een kostbare herinnering. Natuurlijk is het dan wel zaak dat je de dans van een persoonlijk karakter voorziet. In dit artikel bespreken we 3 manieren waarop je een unieke draai kunt geven aan de openingsdans op jouw bruiloft.

Kies voor originele dansmuziek

Als je online zoekt naar de beste openingsdans liedjes, vind je tal van toplijsten met daarin bekende nummers. Toch hoeft de muziek voor jouw openingsdans zeker niet altijd een hit of klassieker te zijn. Het is jouw bruiloft, dus jij bepaalt helemaal zelf welke sfeer je tijdens het avondfeest wilt creëren. Het kiezen van een romantisch of feestelijk nummer maakt in dit opzicht een groot verschil.

Wat je ook doet; kies een liedje dat bij uitstek aansluit op jullie persoonlijkheid. Het summum van een persoonlijk lied is natuurlijk een trouwlied op maat, dat je via LoveSound door professionele artiesten laat schrijven én uitvoeren. Hiermee verras jij niet alleen je geliefde, maar ontroer je ook de andere aanwezigen met een unieke hommage aan jullie liefde.

Kies voor originele danskledij

Na afloop van de huwelijksceremonie wisselt de bruid haar trouwjurk regelmatig in voor een speciale receptiejurk. Dit is vaak ook de jurk die wordt gedragen tijdens de openingsdans. Het kiezen voor een aparte dansjurk is in meerdere opzichten een goed idee. Het draagt comfortabeler dan een zware huwelijksjurk en vormt een aangename en luchtige afwisseling die de toon zet voor het trouwfeest.

De jurk voor de openingsdans is daarnaast de ideale gelegenheid om je karakter nog beter naar voren te laten komen. Daar waar je in een trouwjurk zoekt naar de ideale balans tussen persoonlijke smaak en klassieke etiquette, mag je met de dansjurk een frivolere kant van jezelf laten zien. Wissel af met accessoires zoals hilarische zonnebrillen of gekke pruiken om een nog ludiekere stemming te creëren.

Kies de beste bands of artiesten

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om tijdens de openingsdans een CD met jullie favoriete nummer af te spelen. Daar is niets mis mee, maar origineel is anders. Een onvergetelijke openingsdans wordt zonder uitzondering begeleid door live muziek van professionele muzikanten. Dit zorgt voor een unieke sfeer die je moet ervaren om hem te begrijpen.

De openingsdans is een van de belangrijkste momenten tijdens je trouwdag. Het vormt een bijzondere herinnering die wordt vastgelegd in de vorm van foto’s en video’s. Wij raden dan ook aan om hier niet op te besparen en live artiesten in te zetten voor de muzikale begeleiding.

De muzikanten van LoveSound houden rekening met jouw specifieke wensen en garanderen hiermee een speciale omlijsting van de dans. Meer weten over de mogelijkheden voor jullie openingsdans? Vraag het vrijblijvend via +31 613 592 848 of mail naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl