Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Live muziek tijdens de ceremonie

Een huwelijk mag zonder meer iets heel bijzonders genoemd worden. Een huwelijk is emotie, je liefde tegenover elkaar uitspreken en dit delen met iedereen die jullie dierbaar zijn.

Music Is What Feelings Sound Like

En dat is helemaal waar. Muziek is emotie, muziek voel je en muziek zorgt ervoor dat je je feelings nóg intenser beleeft. Niet gek dus, dat veel bruidsparen kiezen voor live muziek op hun bruiloft. Maar vaak wordt juist het meest emotionele moment vergeten: de ceremonie. Het belangrijkste moment van je huwelijksdag is toch wel de ceremonie, en hoe speciaal is het, om bij dat moment live muzikale begeleiding te horen en voelen?

Eppel_Fotografie_Blog_3873

My tastes are simple: I am easily satisfied with the best

– Winston S. Churchill

Natuurlijk verschilt iedereen van smaak, en dat kan ook zo zijn tussen partners. Gelukkig zijn keuzes vrij en kan iedereen dáárvoor kiezen, waar hij of zij van houdt. Klassieke muziek, jazzy sounds, vrolijke popliedjes, prachtige ballads of heerlijke gitaarklanken, the choice is yours.

Tip: ga lekker met z’n tweeën een avondje cd’s luisteren, spotify erbij pakken en youtube klaar zetten (en vergeet niet een heerlijk wijntje en hapje), en kies jullie stijl uit. Heb je de nummers gevonden die jullie graag willen horen tijdens jullie huwelijksceremonie? Ga dán kijken welke zanger, zangeres of muzikant jullie het meeste aanspreekt!

Eppel_Fotografie_12_large_11231050624

Photos by: Eppel Fotografie

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl