Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Uitvaartmuziek

Muziek is een belangrijk onderdeel van een uitvaart. Het staat voor emotie, herinnering en troost. Juist op de momenten waarop we ons gevoel moeilijk kunnen uitdrukken, vertelt afscheidsmuziek een compleet verhaal. Het horen van slechts enkele noten is vaak al voldoende om ons weer heel dichtbij iemand te voelen.

Nog veelzeggender is een combinatie van noten en woorden. Live voorgedragen, door muzikanten die jouw gevoel vertalen naar prachtige muziek. Deze muzikanten boek je bij LoveSound, het bureau dat gespecialiseerd is in uitvaart- en afscheidsmuziek. Onze muziek verschaft je een unieke herinnering, die steun biedt tijdens het afscheid en waar je later met een glimlach aan terugdenkt.

Put kracht uit gevoelige zang met piano en vleugel of de fijnbesnaarde muziek van een akoestisch duo van viool en harp. Of vind troost in de subtiele vertolking van een akoestisch gitarist met Spaanse invloeden. Muziek is een essentieel onderdeel van het verwerkingsproces en zorgt ervoor dat een uitvaart een persoonlijk tintje krijgt. LoveSound biedt voor elk budget een passende muzikale invulling.

Neem voor meer informatie contact op >>

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl