Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Welke muziek past bij mijn bruiloft styling?

Als bruidspaar wil je het je bruiloftsgasten logischerwijs zoveel mogelijk naar de zin maken. Maar belangrijker nog is dat de ceremonie, de styling en de muziek aansluiten op jullie eigen karakter en wensen. Voor het mooiste resultaat kies je een uniforme stijl, waarin elementen zoals de wedding styling en de bruiloftsmuziek naadloos in elkaar overvloeien. Hoe je dat doet? Dat lees je hieronder.

Intieme bruiloft of groot huwelijksfeest?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daar waar het ene bruidspaar de bruiloft liefst kleinschalig en bescheiden houdt, pakt het andere flink uit met een groots feest op een fabelachtige locatie. Ben jij meer van de grote gebaren en vier je jouw huwelijksdag op een heus landgoed of kasteel? Dan sluit flink wat muzikale power in de vorm van een band met blazerssectie hier uitstekend op aan.

Vind jij jullie liefde belangrijker dan een massaal huwelijksfeest en hou je de festiviteiten liever wat intiemer of kleinschaliger? Dan gaat er niets boven het inhuren van een solo artiest zoals een zangeres. Ideaal voor een gevoelige begeleiding van jullie huwelijksceremonie, maar ook prima inzetbaar voor wat sfeervolle achtergrondmuziek tijdens de receptie.

Klassieke ceremonie of modern avondfeest?

Niet alleen een grote of kleine bruiloft is het verschil tussen twee totaal uiteenlopende stijlen; dat geldt ook voor een klassiek of modern huwelijk. Een huwelijksfeest met een klassiek karakter vindt vaker plaats in een kerkelijke omgeving en daarbij past ook kerkelijke muziek. Ook een strijkersensemblesluit uitstekend aan op een bruiloft met een klassiek tintje.

Geef jij de voorkeur aan een huwelijk met een moderner karakter, dan ligt je muzikale keuze voor de hand. Een DJ heeft alle moderne muziekstijlen binnen handbereik en vult jouw modern gestylede feesttent met evenveel gemak met nostalgische hits uit de 90’s als met pompende beats uit de huidige Top 40.

Allround muziekkeuze gegarandeerd succes

Gaan jij en je partner op jullie grote dag liever voor de gulden middenweg? Dan kies je het beste voor muziek van veelzijdige artiesten die alle gasten op jullie bruiloft moeiteloos tevreden stellen. Een ervaren coverband is bijvoorbeeld een uitstekende keuze voor je huwelijksdag waar jij je nooit een buil aan kunt vallen.

Een andere allround keuze die nog nét iets meer variëteit biedt, is een DJ met live muzikanten. Hierbij combineer je het beste van beide werelden en geniet je van de charme van live artiesten en de opzwepende beats van de DJ. Ideaal als je een feestavond wilt waar de voetjes gegarandeerd van de vloer gaan!

Meer weten of direct boeken? Informeer naar de mogelijkheden bij LoveSound via 036 234 00 44 of mail naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl