Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Achtergrond receptie muziek

De huwelijksreceptie: het is het moment tijdens de trouwdag waarop de genodigden jou en je partner feliciteren met jullie kersverse huwelijk. Enerzijds een moment dat je voor geen goud wilt missen, anderzijds een moment dat soms wat formeel kan aanvoelen of lang kan duren. Goede achtergrond receptie muziek is dan ook onontbeerlijk om een gezellige sfeer te creëren.

Maar wat is nu goede achtergrond receptie muziek? Bij LoveSound weten we dat als geen ander. Bruiloften zijn ons specialisme en wij verzorgen al jarenlang achtergrondmuziek tijdens huwelijken en andere evenementen. Natuurlijk verwerken we jouw persoonlijke wensen in onze muzikale keuzes, zodat jij en je gasten exact de trouwliedjes horen die jij in gedachten hebt.

Achtergrondmuziek op receptie bruiloft

Vroeger was een bruiloftsreceptie een nog wat formele aangelegenheid. Het bruidspaar stond dan, geflankeerd door ouders in een rij, soms urenlang felicitaties van aanwezigen in ontvangst te nemen. En nog steeds zijn er recepties die op deze manier verlopen. Tegenwoordig besluiten veel bruidsparen echter om dit moment op een andere manier in te vullen.

Sommige stellen houden de huwelijksreceptie bijvoorbeeld kort, terwijl andere voor een veel informeler setting kiezen. Achtergrond receptie muziek speelt hierin een essentiële rol. Belangrijk is sowieso om de muziek al voor binnenkomst te laten spelen, zodat eventuele ongemakkelijke stiltes tussen onbekenden in een nog bijna lege zaal worden voorkomen.

Live muziek bij trouwceremonie

Het is een minstens zo belangrijk moment als de huwelijksreceptie: de trouwceremonie. En ook dit moment kunnen de bands van LoveSound van een gepaste muzikale noot voorzien. De bruid die naar het altaar schrijdt en het geven van het jawoord: het zijn onvergetelijke momenten die nóg specialer worden met de juiste liedjes erbij.

Nummers zoals All of me van John Legend of Make You Feel My Love van Adele maken dat de emoties tijdens de ceremonie nog intenser worden gevoeld. Dat is helemaal het geval wanneer ze live worden voorgedragen door professionele artiesten. Dit biedt zo’n unieke beleving, dat vrijwel niets anders hierbij in de buurt komt.

Neem contact op >>

Achtergrond receptie muziek bij je huwelijk

Het is de grote veelzijdigheid die de bands van LoveSound zo geschikt maakt voor bruiloften. Van een gevoelig live optreden bij de trouwceremonie tot sfeervolle achtergrond muziek bij de receptie: onze artiesten weten exact wat er in elke situatie gevraagd wordt. Ook andere momenten zoals het diner vullen zij op professionele wijze in.

Wil je de best mogelijke achtergrond receptie muziek op je bruiloft? Voer dan zeker eens een verkennend gesprek met de specialisten van LoveSound. Wij lichten graag de vele manieren toe waarop wij jouw trouwdag nog specialer kunnen maken. Mail voor meer informatie naar info@love-sound.nl of bel ons op +31 613 592 848.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl