Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Bruiloft muziek

Bij het plannen van een bruiloft komt een heleboel kijken. De locatie, catering en aankleding zijn traditioneel belangrijke elementen. Maar minstens zo belangrijk is de muziek tijdens jullie onvergetelijke dag. De juiste muzikale noot zorgt voor een ontspannen sfeer en een bijzondere ambiance.

LoveSound verzorgt met veel passie de perfecte muzikale omlijsting tijdens ieder moment van jullie huwelijksdag. De ceremonie, receptie, diner of het feest: wij voorzien elke gedenkwaardige gebeurtenis van prachtige muziek of jullie favoriete nummers.

De beste bruiloft muziek op maat verzorgd

Natuurlijk is alleen het beste goed genoeg tijdens de huwelijksdag. LoveSound staat daarom garant voor kwaliteit. Onze ervaren artiesten koppelen een hoog muzikaal niveau aan een sprankelende uitstraling en stemmen alles af op jullie specifieke wensen.

Streven jullie bijvoorbeeld naar een bepaalde dresscode, (kleur)thema of een afwijkende muzikale invulling? De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Boek een zangeres als soloartieste of juist met pianist, voor een onvergetelijke ceremonie. Of kies voor een akoestische band met topmuzikanten voor een stijlvolle receptie. Graag verzorgen wij een invulling op maat, eventueel in samenwerking met andere partijen.

styling-met-witte-vleugel-ceremonie-muziek

Foto: Eppel Fotografie – Akoestische muziek van van zang en pianist met prachtige witte vleugel, passend bij de styling van de ceremonie op Kasteel Keukenhof in samenwerking met Bloom Wedding. 

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl