Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Bruiloft muziek boeken voor jouw trouwdag

Bij het plannen van je bruiloft komt een heleboel kijken. De locatie, catering en aankleding zijn traditioneel belangrijke elementen. Maar minstens zo belangrijk is de muziek tijdens jullie onvergetelijke dag. De juiste bruiloft muziek zorgt voor een heerlijke sfeer en een bijzondere ambiance!

Bruiloft muziek boeken die de juiste snaar raakt

LoveSound helpt jou bij het kiezen van bruiloft muziek die de juiste snaar raakt en symbool staat voor jullie liefde. Artiesten zoals deze passen helemaal in dat plaatje:

  • Hiske (als zangeres, akoestisch trio of in band)
  • Floor (breed onderlegd van ceremonie tot avondfeest)
  • Maud (geweldige vocaliste voor de huwelijksceremonie)
  • Brenda (voor een maatwerk trouwlied over jullie liefde!)

Bekijk hier meer artiesten voor bruiloft muziek

Waarom kiezen voor bruiloft muziek?

In goede bruiloft muziek smelten alle emoties tijdens je trouwdag samen. Van ontroering tot blijdschap en van trots tot euforie. De bruiloft artiesten van LoveSound voelen deze emoties aan en vertalen ze naar muziek die het unieke verhaal van jullie liefde vertelt.

“Wat een supermooie en liefdevolle dag! De ceremonie was onvergetelijk; zo persoonlijk, met een lach en een traan en de meest mooie en betekenisvolle liedjes. Echt prachtig hoe Floor en de pianist invulling gaven aan de door ons uitgezochte nummers. Kippenvel! Ook onze gasten waren erg onder de indruk.” – Silvester en Maaike Huisman

Bruiloft muziek is er in vele soorten en maten. Wil je wegzwijmelen bij een intieme lovesong op je huwelijksceremonie of uit je dak gaan bij een audiovisueel spektakel tijdens je trouwfeest? Ga je voor een akoestische band of een DJ? Bij LoveSound kan het allemaal en zelfs allebei tegelijk!

Bekijk hier meer artiesten voor bruiloft muziek

Bruiloft muziek boeken: wat is mogelijk?

LoveSound verzorgt met veel passie de perfecte muzikale omlijsting van jullie huwelijksdag. Wij voorzien elke gedenkwaardige gebeurtenis van prachtige muziek of jullie favoriete nummers. Denk hierbij aan:

Bruiloft muziek voor de ceremonie

Welk nummer wil jij horen als je in het zicht van al je dierbaren in je prachtige trouwjurk naar het altaar schrijdt? Een ontroerende ballad zoals Maud die in het filmpje hieronder zingt? Bij binnenkomst van je gasten kan de eerste muziek al beginnen.

“Maud. Tja wat een kanjer. Van de eerste noot tot aan de laatste WAUW. Ze heeft de ceremonie fantastisch begeleid. En het nummer met mijn dochter samen. Pffff 90% stond te janken. Bizar mooi moment. Opening was precies zoals besproken en knalde er echt uit. Gelijk daarna de hele zaal los. Dat is de hele avond zo gebleven.”

Bruiloft muziek voor receptie en diner

Receptie en diner vragen om hele andere muziek dan de ceremonie. Sfeervolle achtergrondmuziek is vaak de beste keuze om deze momenten een speciaal randje te geven en een intieme sfeer vol gezelligheid en liefde te creëren.

Bruiloft muziek voor het trouwfeest

Mogen, nee, moeten alle voetjes aan het einde van jouw bijzondere dag van de vloer? Sluit dan af met een spectaculaire show om met zijn allen een legendarisch feest te bouwen. Ideaal daarvoor is een bruiloft band of DJ live act.

“De feestavond was TOP met DJ Thomas, Saxofonist Melle, Percussionist Anouk en als klap op de vuurpijl zangeres Sanne. Alle vier deden zij heel erg hun best om er een mooi feest van te maken!” – Caroline en Remco

Voordelen van bruiloft muziek boeken

Overweeg je nog om maar gewoon die Spotify-playlist aan te zetten of je muzikale buurman uit te nodigen voor een optreden? We geven je 5 redenen waarom professionele bruiloft muziek een enorme meerwaarde heeft voor jouw huwelijksdag:

  • Bruiloft muziek biedt een ongeëvenaarde live belevenis die gegarandeerd emoties oproept
  • Bruiloft muziek is aan te passen op basis van jouw wensen (zelfs nummers op maat zijn mogelijk!)
  • Bruiloft muziek is flexibel inzetbaar tijdens meerdere momenten op de trouwdag
  • Bruiloft muziek maakt geweldige combinaties van artiesten mogelijk (bijvoorbeeld saxofonist met DJ)
  • Bruiloft muziek is bij LoveSound voor elk budget beschikbaar

Bruiloft muziek boeken voor jouw trouwdag

Van de ceremonie tot de receptie en van het diner tot het trouwfeest; LoveSound regelt voor jou de bruiloft muziek die de bekroning vormt op de mooiste dag in je leven. Vraag ons om advies en ontdek welke topartiesten het beste bij jou passen.

Meer weten? Neem nu contact met ons op!

styling-met-witte-vleugel-ceremonie-muziek

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl