Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Over LoveSound

Als veelzijdig entertainmentbureau verzorgt LoveSound de muzikale invulling van huwelijken en evenementen. Drijvende kracht achter het bureau is Floor Hansen, die het bedrijf in augustus 2014 oprichtte na jarenlang actief te zijn geweest als zangeres in de bruiloft entertainment branche. Ondertussen vond Floor tijd om ook een studie Bedrijfscommunicatie succesvol af te ronden.

De in deze periode opgedane kennis en ervaring bleken haar goed van pas te komen bij het ondernemen. Inmiddels is LoveSound uitgegroeid tot een florerende onderneming met een breed aanbod op het gebied van inspirerende concepten en acts en diverse samenwerkingsverbanden met sterke partners in de branche.

Innovatieve muzikale concepten

Een belangrijk specialisme van LoveSound is het verzorgen van de perfecte muzikale omlijsting op de huwelijksdag. De invulling daarvan kan namelijk op talloze manieren. Buitenlandbruiloften, DJ live acts en gevarieerde totaalconcepten; het zijn allemaal voorbeelden van een aanbod dat aansluit op de laatste trends in de markt.

Het bureau vertolkt dan ook een voorlopersrol als het gaat om innovatie en de ontwikkeling van nieuwe ideeën. Het populaire Trouwlied op Maat, de spetterende DJ live act FloorJaxx en energieke coverbands als Boomerang zijn exemplarisch voor de vernieuwende concepten die de afgelopen jaren uit de koker van LoveSound kwamen rollen.

Professionele invulling van bruiloften en evenementen

Net zo belangrijk als de inhoud van de muzikale blauwdruk, is de implementatie hiervan tijdens de bruiloft. Het spelen van huwelijksmuziek vereist immers ervaring en gevoel voor de juiste timing. De artiesten van LoveSound bouwen ceremoniemuziek stijlvol af wanneer het bruidspaar is gaan zitten en spelen iets langer door als het tekenen van de akte meer tijd in beslag neemt.

Ook aan styling besteedt het bureau veel aandacht. De artiesten en instrumenten zien er prachtig en representatief uit en de aankleding van het podium sluit indien gewenst naadloos aan op een eventueel kleurthema. Alle samenwerkende partijen (weddingplanner, fotograaf, videograaf etc.) weten wat er van hen verwacht wordt, zodat alles tijdens de grote dag op rolletjes verloopt.

Naast bruiloften, specialiseert LoveSound zich in entertainment voor (zakelijke) evenementen. Opdrachtgevers in deze sector stellen andere eisen dan in de trouwbranche. Vooraf worden de specifieke wensen daarom uitgebreid besproken, zodat elk evenement altijd exact aan de verwachtingen voldoet.

Bekijk onze artiesten en acts >> 

 

 

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl