Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

DJ met live muzikanten

Muziek speelt een belangrijke rol tijdens een bruiloft of zakelijk evenement. De juiste muzikale act zorgt voor de gepaste sfeer tijdens een gezellige borrel of brengt de voetjes van de vloer in de late uurtjes van een bedrijfsfeest. Maar wat als je een act zoekt die van al deze markten thuis is? Het antwoord is simpel: kies voor een combinatie van een DJ met live muzikanten!

Veelzijdig audiovisueel entertainment

Het succes van de combinatie schuilt hem in de veelzijdigheid ervan. Daar waar live muzikanten traditioneel sterk zijn op het gebied van een persoonlijke touch en veel interactie met het publiek, blinken DJ’s uit door een vrijwel eindeloos muzikaal repertoire en een audiovisuele show die tot veel enthousiasme op de dansvloer leidt.

Een combinatie van beide acts resulteert dan ook in een synergetisch effect waarbij het geheel meer is dan de som der delen. Het is daarnaast de ultieme manier om je publiek eens goed te verrassen. Want hoewel er voor een bruiloft of evenement wel vaker zowel live artiesten als DJ’s worden geboekt, betreden deze zelden tegelijkertijd het podium. Spektakel is dus gegarandeerd bij een gezamenlijk optreden!

DJ met saxofonist, violist of andere live muzikanten

Wat betreft de muzikale invulling kun je het zo gek niet bedenken. Zeer gebruikelijk is bijvoorbeeld de combinatie van een DJ met een MC, maar al minder conventioneel is een optreden van een DJ met een blazer zoals een saxofonist of trompettist.

Natuurlijk hoef je de act niet te beperken tot twee personen, want indien gewenst breid je het entertainment ook nog eens uit met een zangeres, violist of percussionist. Zo weet je zeker dat jij en je gasten kunnen genieten van een unieke show die zijn weerga niet kent.

Improvisatie voor een ongedwongen sfeer

Niet alleen op het gebied van samenspelende artiesten kun je creatief te werk gaan, ook op muzikaal gebied kun je voor verrassingen zorgen. Er hoeft bijvoorbeeld geen sprake te zijn van een ingestudeerd muzikaal programma, want misschien nog leuker is het als de live muzikanten improviseren op muziek van de DJ of vice versa. Hierdoor ontstaat er al snel een ongedwongen sfeer die gemakkelijk overslaat naar het publiek. Gezelligheid troef!

floorjaxx-header-2

DJ Live Act FloorJaxx: het muzikale totaalpakket

Natuurlijk kun je bij LoveSound terecht voor elke gewenste combinatie van een DJ met live muzikanten. Maak gebruik van onze speciale DJ Live Act FloorJaxx voor een onvergetelijke liveshow die exact op basis van jouw wensen wordt samengesteld. Kies je favoriete DJ en combineer deze met bedreven artiesten zoals gitaristen, violisten, vocalisten, saxofonisten, toetsenisten of percussionisten en geniet van een weergaloze muzikale performance.

Zoals je van ons gewend bent, nemen we jou ook de styling, het licht en het geluid volledig uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is ons boeken; de rest doen we voor jou. Meer informatie over het combineren van live artiesten met een DJ? Bel vrijblijvend naar +31 613 592 848 of stuur een mailtje naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl