Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Zangeres voor je bruiloft boeken

Een zangeres op je bruiloft. Het is een droom van vele bruidsparen en waarschijnlijk ook van jou. Je weet al precies welke nummers je tijdens je grote dag wilt horen! Nu alleen nog die ene zangeres vinden…

Zangeres voor je bruiloft boeken

Bij LoveSound vind je die bijzondere zangeres die jullie liefde met haar unieke stemgeluid weet te vatten en die alle aanwezigen diep ontroert. Zangeressen met deze speciale gave zijn onder meer:

  • Ravenna (kippenvelgarantie tijdens de ceremonie!)
  • Sanne (vocale alleskunner met groot bereik)
  • Jennifer Ewbank (speelt met liefde jullie verzoeknummers)
  • Hiske (ook als akoestisch trio met gitarist en trompettist)

Bekijk hier meer zangeressen voor je bruiloft

Waarom een zangeres op je bruiloft?

Misschien is het je opgevallen: de mooiste liefdesliedjes worden vaak gezongen door zangeressen. Met hun verfijnde stemgeluid en dito uitstraling belichamen zij de kwetsbaarheid die liefde met zich meebrengt. Misschien is het daarom dat veel bruidsparen voor een zangeres op hun bruiloft kiezen.

“Onze wensen werden werkelijkheid! Sanne en pianist Jeroen hebben 5 prachtige nummers tijdens onze huwelijksceremonie gezongen c.q. gespeeld. Wat heeft Sanne een fantastische stem zeg, niet alleen wij, maar ook onze gasten waren zeer onder de indruk!” – Van der Linden

Natuurlijk zijn er ook zangers met prachtige liefdesliedjes (denk alleen al aan een paar Italiaanse grootheden). Het is maar net wat je smaak is en welk nummer jij tijdens je ceremonie wilt horen. Een zanger zoals Vincent maakt bijvoorbeeld veel indruk op je trouwdag!

Bekijk hier meer artiesten voor je bruiloft

Zangeres op je bruiloft: wat is mogelijk?

Of je nu voor een zanger of zangeres gaat, bij LoveSound kun je rekenen op topkwaliteit. Onze artiesten behoren tot de allerbeste in de bruiloftwereld en laten jou genieten van je favoriete nummers tijdens speciale momenten zoals:

De ceremonie

Als je een moment op je trouwdag uitkiest om een zangeres in te huren, laat het dan de ceremonie zijn. Dit meest romantische moment in je leven krijgt extra lading en betekenis door een speciaal voor jullie uitgevoerde versie van jouw lievelingsnummer. Bijvoorbeeld onder begeleiding van een gitarist zoals Milène hieronder.

“Wat een prachtige dag hebben Kimberly Jonkman-Kamp en ik achter de rug op 1 september 2018. Heerlijk weer, trouwen ten overstaan van vrienden en familie in een prachtige trouwtuin in Rijswijk, en belangrijker nog: muzikale omlijsting die onze verwachtingen (meer dan) overtrof!” – Michiel & Kimberly

De receptie en het diner

Natuurlijk hoeft de zangeres het op jouw bruiloft niet te laten bij de ceremonie. Ook andere momenten zoals de receptie en het diner kan ze namelijk van fantastische achtergrondmuziek voorzien. Dit werkt sfeerverhogend en vormt de ultieme opmaat naar het avondfeest.

Maud-1kl

Het avondfeest

Nu is het tijd om jullie huwelijk echt goed te vieren! Tijdens het avondfeest mag alles en hier zie je ineens een heel andere kant van de zangeres. Van lieflijke vocaliste tijdens de ceremonie naar een opzwepend podiumbeest dat de dansvloer laat kolken van energie. Hier praten je gasten tot in lengte van jaren over!

Bekijk hier meer zangeressen voor je bruiloft

Voordelen van een zangeres op je bruiloft

Moet je hem (of haar) nog zien te overtuigen dat jullie bruiloft zonder zangeres niet half zo leuk is? Kom dan met een of meer van de volgende argumenten:

  • Live muziek van een zangeres verhoogt de romantiek en houdt de herinnering na je trouwdag levendig
  • Een zangeres op je bruiloft is tijdens elk moment van de dag inzetbaar zonder dat je betaalt voor een band
  • Een zangeres op je bruiloft past zich aan jullie aan en kan zelfs een nummer op maat schrijven (zie Brenda)
  • Een zangeres op je bruiloft kan samenspelen met andere artiesten (gitarist, pianist, saxofonist, live band, DJ, etc.)
  • Een zangeres op je bruiloft is bij LoveSound binnen elke prijsklasse te verwezenlijken

Zangeres boeken voor jouw trouwdag

Een zangeres op je bruiloft staat garant voor een indrukwekkende ervaring voor zowel jou als je gasten. Het repertoire bepalen wij graag in overleg. Een kleine greep uit de mogelijkheden: nummers van Pharrell Williams, Norah Jones, Kool and the Gang, Paul Elstak, Adele, Avicii, Stevie Wonder, Ariana Grande en zo kunnen we nog wel even doorgaan!

“We hadden al maanden een super goed contact met Shanna van LoveSound waarbij telkens naar ons werd geluisterd en aan onze eisen werd voldaan. Nora + saxofonist + dj, wat een geweldige combinatie was dit, heerlijk! Persoonlijk zou ik LoveSound echt aan iedereen aanraden.” – Sabrina

Wij geven graag persoonlijk meer informatie over de juiste zangeres op jullie bruiloft. Stuur gerust een mail met wensen en plannen, dat is geheel vrijblijvend. LoveSound helpt jullie als bruidspaar graag om de trouwdag onvergetelijk te maken!

Interesse? Neem contact met ons op!

FloorJaxx-CM-2

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl