Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Te gekke bands voor bedrijfsfeesten en bruiloften

Wil jij je evenement of bruiloft opluisteren met geweldige live muziek? LoveSound heeft een breed aanbod te gekke bands die je kunt inzetten op je huwelijksdag of bedrijfsfeest. De kracht van onze bands is de grote veelzijdigheid, waardoor we aan vrijwel al jouw muzikale wensen kunnen voldoen. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van onze specialismen.

Het gevoel van een festival op je bruiloft

Een sterk opkomende trend dit jaar is de festival bruiloft, die de romantische setting van jouw trouwfeest combineert met het ontspannen gevoel van een buitenfestival. Zeker nu de eerste zonnestralen in ons land weer doorbreken, is dit de ideale manier om je trouwdag op een originele manier vorm te geven.

Bij een festival bruiloft kleed je het terrein, net als bij een echt festival, aan met kleurige tentjes en podia. Te gekke bandjes met professionele muzikanten en artiesten vermaken je gasten hier tot in de late uurtjes. Rollende keukens en een diversiteit aan muzikale stijlen completeren het echte festivalgevoel.

Het bijboeken van blazerssecties

Een uitstekend voorbeeld van een band die geschikt is voor een festival bruiloft is Boomerang. Deze gerenommeerde band bestaat uit 6 gedreven performers die samen garant staan voor een spetterende show. Van de lekkerste dansnummers tot romantische klassiekers; deze geboren entertainers brengen het allemaal moeiteloos ten gehore.

Een band zoals Boomerang is niet alleen bij uitstek geschikt voor huwelijksfeesten, maar ook voor tal van andere evenementen. Met een strakke podiumopstelling, de modernste technieken en de laatste hits maakt deze groep van ieder feest een waanzinnige belevenis. De DJ, zanger en zangeres vullen elkaar naadloos aan en beheersen elk bekend nummer tot in de puntjes.

Voor een nog origineler optreden, kun je via LoveSound een speciale blazerssectie bijboeken. Dat kan uiteraard niet alleen bij Boomerang, maar ook bij veel van de andere bands op onze website. De blazers breiden het muzikale repertoire nog verder uit en creëren een authentieke sfeer die niet misstaat op zowel een bruiloft als bedrijfsborrel.

De kunst van het spelen van hip en nieuw repertoire

Wat je bij LoveSound bovenal kunt verwachten, zijn bands die zowel een jong als oud publiek weten aan te spreken. Een band als Boomerang beheerst de laatste hits en kan dankzij een grote variatie in bandleden een diversiteit van muziekstijlen ten gehore brengen. Of je nu de laatste dance- of popnummers wilt horen; onze muzikanten beheersen het allemaal.

Dat is bepaald geen vanzelfsprekendheid, want met name bands met jarenlange ervaring willen nog wel eens vasthouden aan hun geijkte repertoire. De bands bij LoveSound onderscheiden zich door een jarenlange podiumervaring te koppelen aan een eigentijdse stijl.

Meer weten over de te gekke bandjes die je bij ons kunt boeken? Kijk op de website of neem contact met ons op via info@love-sound.nl of +31 613 592 848.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl