Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Welke muziek past bij het thema van mijn bruiloft?

Van je bruiloft wil je een dag maken om nooit meer te vergeten. Dat lukt een stuk makkelijker met een speciaal thema, dat helemaal bij jullie past. Zo creëer je een rode draad voor alle bruiloftskeuzes; van de trouwlocatie tot de styling en van de trouwjurk tot de bruiloftsmuziek. Maar welke muziek past nu eigenlijk het beste bij het thema van jouw keuze? Hieronder 4 populaire voorbeelden:

Klassieke bruiloft

Kan een bruiloft wat jou betreft niet klassiek, verfijnd en elegant genoeg zijn? Dan is de keuze voor een klassieke trouwlocatie en dito styling en muziek zeker aan te raden. Veel bruidsparen kiezen er bijvoorbeeld voor om te trouwen op een landgoed of kasteel, waarvan de entourage die typische romantische sfeer ademt die je huwelijksdag een gouden randje geeft.

Bij een klassieke bruiloft passen vanzelfsprekend klassiek georiënteerde muzikale stromingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een strijkersensemble zoals Little Symphony of aan een fantastische meerstemmige zanggroep zoals Close Harmony. Ook een harpiste of solozangeres komen uitstekend tot hun recht in deze bijzondere omgeving en akoestiek.

Landelijke bruiloft

Een landelijke bruiloft kent vele varianten. Denk hierbij alleen al aan de Bohemian bruiloft, rustieke bruiloft of boerenbruiloft. Wat al deze landelijke thema’s met elkaar delen, is een ongedwongen, laid back en soms ook ietwat artistieke sfeer. Een landelijke bruiloft biedt dan ook de ideale setting om samen met de mensen die je het meest lief zijn ontspannen te genieten van een heerlijke dag.

Een band die deze bijzondere sfeer moeiteloos in elke gespeelde noot weet te vatten, is zonder twijfel Wild Oaks. Deze gezellige country-feel formatie combineert herkenbare popliedjes met fijne countrysongs voor jong en oud. Wild Oaks is qua bezetting naar eigen inzicht samen te stellen en biedt daarmee eindeloze opties voor een perfect afgestemde invulling van je bruiloftsmuziek.

Festivalbruiloft

In 2017 schreven we bij LoveSound al over de festivalbruiloft en alweer 4 jaar later is dit thema bij bruidsparen nog altijd razend populair. Dat is niet zo gek, want wie wil de romantiek van een typische huwelijksdag nu niet koppelen aan de geweldige momenten die je beleeft op een festival? Een festivalbruiloft verenigt het beste van beide werelden en maakt van je bruiloft één groot feest.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de muziek op een festivalbruiloft een kwestie van alleen maar hossen en springen is. Greenfield bewijst het tegendeel en wisselt romantische lovesongs tijdens de huwelijksceremonie af met tijdloze klassiekers tijdens de receptie, het diner en het trouwfeest. Met deze band ervaar je op je bruiloft een intieme woonkamersfeer in de buitenlucht!

Strandbruiloft

Steeds meer bruidsparen trouwen met elkaar op het strand. Wat is er nu intiemer dan het ja-woord geven met je blote voeten in het knisperende zand? De ruisende golven van de zee vormen niet alleen voor de huwelijksceremonie, maar ook voor de rest van de trouwdag het ideale decor. Zeker met de juiste muzikale omlijsting is een strandbruiloft een ervaring die je altijd bijblijft.

Dé formatie die jouw strandbruiloft naar een hoger niveau tilt, is het unieke Birds of Paradeyes. Bestaande uit de twee gelouterde zangeressen Brenda Bee en Floor Hansen, maakt dit exclusieve akoestische duo indruk met een heerlijke combinatie van zwoele pianoklanken en de fijnste DJ Ibiza lounge tracks. Geniet van smaakvolle akoestische liedjes en waan je in paradijselijke oorden.

Wil je meer weten over een van de genoemde bands of wil je vrijblijvend advies ontvangen over de beste artiesten voor jouw bruiloft? De bruiloftsmuziekspecialisten van LoveSound helpen graag! Neem contact met ons op via info@love-sound.nl of bel naar +31 36 234 00 44 voor een direct antwoord op je vraag.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl