Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Festival bruiloft: dé hype voor 2017

festival-bruiloft-lovesoundBen jij helemaal weg van muziek en de typische ongedwongen sfeer die een festival met zich meebrengt? Dan is een festival bruiloft de ideale manier om jouw trouwdag tot een unieke ervaring te maken. Geniet samen met je partner en gasten van een prachtig buitenfeest met de hele dag door de leukste muzikale acts.

Bruiloft met alle voordelen van een festival

Nederland heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om festivals. Inmiddels vinden er in ons land bijna 1000 festivals per jaar plaats en heeft zich gestaag een grote groep enthousiaste feestgangers opgebouwd. Dat is niet zo gek, want een festival is het evenement bij uitstek voor iedereen die houdt van muziek, vrolijkheid, gezellig samenzijn en een uitgelaten stemming. En laat dit nu precies de elementen zijn die veel bruidskoppels tijdens hun grote dag nastreven! Steeds populairder wordt daarom de festival bruiloft: een bruiloft die een traditionele trouwdag combineert met alle kenmerken van een festival. Dit betekent in veel gevallen vrolijk gekleurde tenten, rollende keukens en last but not least: een overvloed aan muzikaal entertainment.

Muziek: de verbindende factor tijdens je bruiloft

Muziek is een essentieel onderdeel van elk festival en speelt daarom ook een prominente rol tijdens een festival bruiloft. De juiste muziek zorgt voor een ontspannen sfeer waarin alle gasten zich direct op hun gemak voelen. Zo creëer jij je eigen mini-festival; een uitzonderlijke belevenis die niet te vergelijken is met een traditionele trouwdag.

Natuurlijk hebben jij en je partner een belangrijke stem in de muzikale invulling van de dag. Wil de bruid bijvoorbeeld graag een romantisch optreden van een solozangeres met pianist, terwijl de bruidegom droomt van een spectaculair DJ-optreden?

Geen enkel probleem, want tijdens een echte festival bruiloft krijgen jullie gewoon allebei je zin! Net zoals tijdens een echt festival kun je immers meerdere muzikale acts op dezelfde dag boeken. Zo weet je zeker dat er voor iedereen wat wils is en ontstaat al snel het echte festivalgevoel.

floorjaxx-header-2

Muzikale begeleiding op alle juiste momenten

Bij het organiseren van de bruiloft is het van belang rekening te houden met het tijdstip waarop elke artiest optreedt. Tijdens je trouwdag zijn er namelijk meerdere momenten waar muzikale begeleiding zeer toepasselijk is. Denk hierbij onder meer aan je favoriete muziek tijdens de ceremonie, het diner, de receptie of het afsluitende feest.

Elk moment dient een ander doel en vraagt daarom om een andere muzikale toonzetting. Tijdens de ceremonie wil je misschien een gevoelige uitvoering horen van jullie favoriete nummer, terwijl je tijdens het bruiloftsfeest streeft naar klassiekers die alle gasten op de dansvloer samenbrengen.

floor-hansen-festival-bruiloft

Vrijwel alles is mogelijk op jouw festival bruiloft

Wat de muzikale wensen voor je festival bruiloft ook zijn: bij LoveSound helpen we je graag om ze allemaal in vervulling te brengen. Wij bieden je de keuze uit een breed aanbod artiesten, van swingende saxofonisten tot een romantisch strijkersensemble en van ervaren solozangeressen tot geweldige DJ acts.

Ook zaken zoals de aankleding, het licht en het geluid kunnen wij tot in detail voor je verzorgen. Zo heb jij geen omkijken naar de organisatie van al deze aspecten en waan jij je tijdens je bruiloft op een onvergetelijk festival. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via info@love-sound.nl of bel naar +31 613 592 848.

Photocredits: AV Fotoreportages & Mooibelicht Trouwreportages

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl