Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Nieuwe trends bruiloft muziek in 2019

Muziek evolueert continu. Ook op het gebied van bruiloft muziek duiken er steeds weer nieuwe trends op. Alvast vooruitblikkend op 2019 signaleren we een aantal sterk opkomende muzikale trends die bruiloften in het komende jaar ongetwijfeld gaan domineren. En die jou hopelijk inspireren bij het maken van de beste keuze voor jouw huwelijksmuziek!

Samenwerkingen tussen artiesten

De eerste onmiskenbare trend is de toenemende samenwerking tussen verschillende artiesten. Nu is dit concept in de basis natuurlijk niet nieuw. Zangers en toetsenisten werken bijvoorbeeld al sinds jaar en dag met elkaar samen. Wel nieuw zijn de minder voor de hand liggende samenwerkingsverbanden die een verrassende impuls kunnen geven aan jouw bruiloft.

Heb je bijvoorbeeld wel eens een DJ zien optreden met een violist? Of een DJ met een elektrische gitarist en blazersensemble? De combinatie van een DJ met live muzikanten werkt verbazingwekkend goed en staat garant voor een uniek optreden dat niet snel gaat vervelen. Rustig op de achtergrond tijdens de huwelijksreceptie of knallend op de dansvloer tot in de late avonduurtjes!

Lokale muziekinvloeden

Buitenlandbruiloften zijn in opkomst en dat heeft ook zijn invloed op de diversiteit van de bruiloft muziek in 2019. Steeds vaker stemmen weddingplanners en bruidsparen het karakter van live muziek namelijk af op het land waar zij het huwelijk vieren. Dat betekent romantische chansons op Franse landgoederen en traditionele doeldelzakspelers op een bruiloft in Schotland.

Bij LoveSound bieden we verschillende artiesten die gespecialiseerd zijn in een bepaalde regio. Zo is zangeres Katharina de keuze bij uitstek voor een Italiaanse themabruiloft en is Davine gespecialiseerd in gevoelige vertolkingen van Franstalige klassiekers. Daarnaast kun je via ons bands inhuren waarvan de leadzangers of -zangeressen meerdere talen beheersen. Maar ook prachtige allround stijlen en popliedjes die we in Nederland gewend zijn, zijn júist heel erg leuk om mee te nemen naar het buitenland! Een trend die in 2018 bekend was en in 2019 gewoon blijft, is het vertolken van popliedjes in een akoestisch jasje.. wij blijven fan!

Symphony – Clean Bandit

Shape of you – Ed Sheeran

Addicted to you – Avicii

Love on top – Beyoncé

Alles kan en mag

Meer dan ooit is 2019 het jaar waarin op je bruiloft alles kan en mag. Dit uit zich onder meer in bruiloftsprotocollen die steeds losser worden. Zo is de traditionele openingsdans niet meer vanzelfsprekend, trouwen bruidsparen in de gekste outfits en geven zij ook het ja-woord op steeds originelere manieren.

Deze trend komt ook terug in de huwelijksmuziek, die alsmaar diverser van karakter wordt en ook op steeds uiteenlopender manieren wordt beleefd. De festivalbruiloft is bijvoorbeeld een trend die twee jaar geleden opkwam, maar die nog altijd erg populair is. Of je nu binnen of buiten wilt trouwen of in binnen- of buitenland – er is altijd een muzikale oplossing die exact aansluit op jouw bruiloft.

Out of the box voor je feest?

Een ding staat vast: tijdens je feest wil je écht uit je dak gaan en gegarandeerd een party maken om nooit te vergeten. Hoe we dat doen? LoveSound heeft een act die alle remmen losgooit en je zo gek kan maken als je zelf wilt, máár op een stijlvolle manier zoals je bruiloft verdiend! Met de DJ act The Wedding Crashers is een geweldig feest gegarandeerd. Met The Wedding Crashers wordt het; hakken, raggen, knallen, rammen, swengen, vlammen én liefdevol schuifelen. Met een knipoog. Met gepaste klasse. De DJ mixt die platen, de Gastheer is aanspreekpunt (MC), doet een dansje, zorgt voor je schoonmoeder én is chef van de klok. Ze omarmen de bruiloft clichés en tradities op hun eigen manier. In de muziek, met confetti en CO2, bellenblaas, opblaasdieren of Mystery boxen.. Hoe los het gaat? Dat is helemaal aan jullie! Samen stellen we een perfect plan voor de avond op die geheel aansluit op jullie wensen en budget.

Meer over de Wedding Crashers >>

Meer informatie of vragen?

Ben je geïnspireerd door de bovengenoemde bruiloft muziek trends voor 2019? En wil je graag dat een specialist met je mee denkt over een originele muzikale invulling van jouw huwelijksdag? Neem dan vrijblijvend contact op! Bel ons op +31 36 234 00 44 of stuur een mail naar info@love-sound.nl. Onze enthousiaste medewerkers helpen je graag verder.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl