Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

The Wedding Crashers

Over The Wedding Crashers

Trouwen is een feest: feest goed! Met The Wedding Crashers wordt het; hakken, raggen, knallen, rammen, swengen, vlammen én liefdevol schuifelen. Met een knipoog. Met gepaste klasse. De DJ mixt de platen, de Gastheer is aanspreekpunt (MC), doet een dansje, zorgt voor je schoonmoeder en is chef van de klok. Ze omarmen de bruiloft clichés en tradities op hun eigen manier. In de muziek, met confetti en CO2, bellenblaas, opblaasdieren of Mystery boxen.. Hoe los het gaat? Dat is helemaal aan jullie! Samen stellen we een perfect plan voor de avond op, die geheel aansluit op jullie wensen en budget.

Wat draaien ze zoal?

Wat kunnen jullie verwachten tijdens een avond?

 1. Inloop uurtje waarin jullie en de gasten lekker kunnen landen na een mooie (en emotionele) dag. Er draait een lekker achtergrond muziekje. vooralsnog; niets aan de hand.
 2. De DJ begint lekkere opwarmers te draaien (in de basis; wedding classics) en de Gastheer doet een rondje, plaatst een Mystery Box en zet de nodige attributen klaar voor de show.
  Bij jullie gasten bekruipt het gevoel ‘oke, oke, ze zijn zich aan het klaarmaken voor het feest’.
  Mensen sluiten voorzichtig aan op de dansvloer en borrelen nog even lekker aan de bar.
 3. Optioneel; jullie openingsdans! Romantisch of knettergek, jullie momentje!
 4. De Opening. De Gastheer zet jullie nog even in het zonnetje, vertelt wie wij zijn, trekt iedereen naar de dansvloer en trapt het feest samen met de DJ af met een paar lekkere klappers!
  De DJ is op party-modus en schakelt met de Gastheer over zijn plannen voor de avond.
  De Gastheer zal gedurende de avond (wanneer nodig) de boel een beetje losmaken door op de achtergrond je schoonvader een beetje te plagen, je broer uit de dagen voor een dance-off, en door drankjes te halen voor de vrienden van de vrijgezellendag. Kortom, hij mengt zich lekker tussen de mensen en zorgt voor een glimlach.
  Activaties. Het feest krijgt een lekkere boost door gezamenlijke (knotsgekke) activiteiten waarbij de Gastheer opstaat als MC.
  Denk hierbij aan; een algemene dance-off, de leipe limbo, wodka polonaise, rock on air guitar challange, een sing-a-long, het betreden van het opblaas huwelijks bootje meets crowdsurfing, ladies vs. gents, een schuifelnummertje, een toast of het gooien van het bouquet.. Het kan gekker, het kan minder gek.
 5. Optioneel:
  Mystery box & Power Hour!
  Onthulling van de Mystery Box; De DJ start een tune. Rook, licht, lazers, spannende opbouw en dan; opent de box!
  Een bak vol feest attributen (eventueel in match met het Power Hour)! Je oom heeft ineens een rode feestsnor, je zus rockt een glitter bril en je neefje swingt erop los met een opblaas saxofoon terwijl er overal bellenblaas en confetti door de lucht vliegt.
  Het Power Hour.
  De Gastheer pakt de aandacht en start de klok. Het komende uur ben je overgegeven aan de DJ die op hoog tempo gehoor geeft aan jullie favoriete genre! House, Disco, Fout, 80s, 90s, apres-ski, ghetto love, power ballets, happy hardcore, Disney themes, techno.. alles kan! Ook in blokjes van 30 of 15 minuten.
 6. The Final Countdown. De laatste loodjes van de avond. Eventueel na jullie vertrek (en uitzwaai moment) gaan wij nog even door met jullie gasten waarin we nog even knallen, of rustig afbouwen.

Enthousiast geworden en benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Te boeken als

 • DJ Acts
 • DJ's
 • MC’s

Begeleiding mogelijk van

 • DJ & MC
 • Saxofonist
 • Trompettist
 • Zangeres / Zanger
 • Percussionist
 • Gitarist
 • Violist

Prijs

vanaf € 1750


© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl