Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Bruiloft band boeken voor jouw trouwdag

Yes! Eindelijk stelde hij je die ene magische vraag. En jij zei natuurlijk ‘ja’! Nu komt er een bruiloft aan. Dat betekent veel om je op te verheugen, maar ook veel om te regelen en kiezen. Natuurlijk wil je prachtige live muziek op de grote dag. Maar heb je al een bruiloft band gekozen?

Bruiloft band boeken voor geweldige live optredens

Zo niet; niets aan de hand. Bij LoveSound vind je namelijk de beste en leukste bruiloft bands die helemaal te gek zijn op jouw huwelijksdag. Veel bruidsparen raken bijvoorbeeld niet uitgepraat over bands zoals:

  • Boomerang (een van de beste coverbands van dit moment!)
  • Souls United (bizar gave show met dé funky sound van nu)
  • FloorJaxx (het beste van 2 werelden: DJ én live muzikanten!)
  • Brenda Bee & The Boys (allround show van klein tot groots, gegarandeerd gezelligheid en feest!)

Bekijk hier meer bruiloft bands

Waarom kiezen voor een bruiloft band?

Het grote voordeel van een band op je bruiloft is de unieke sfeer die je creëert. Elk optreden is anders en de artiesten geven hun show een unieke draai op basis van jouw wensen. Prachtige live muziek en energieke interactie met het publiek bezorgen jou en je gasten een onvergetelijke belevenis.

“Wij zijn voor onze bruiloft uitgekomen bij Floor en haar band Boomerang. We hebben oprecht het feest van ons leven gehad! Van onze gasten hebben we niets dan complimenten ontvangen. De band speelde zo goed in op de sfeer en de zang was perfect! – Manon

Nog een groot voordeel van een bruiloft band: de bandleden zijn gespecialiseerd in bruiloften! Dat betekent dat de zangeres en pianist met evenveel plezier optreden tijdens jouw ceremonie of receptie als de hele band tijdens het afsluitende avondfeest. Zo krijgt elk moment van jouw trouwdag een bijzonder muzikaal randje.

Bekijk hier meer bruiloft bands

Bruiloft band boeken: wat is mogelijk?

Blijf je maar zoeken naar de juiste bruiloft band? Geen nood, bij LoveSound koppelen we je altijd aan jullie gedroomde muzikale match! Als specialist in bruiloftbands spelen onze artiesten tijdens jouw trouwdag onder meer op de volgende momenten:

De huwelijksceremonie

Bruidsparen die helemaal weg zijn van een live band en graag uitpakken op de trouwdag, kunnen tijdens de ceremonie een romantische ballad uit laten voeren door een bruiloft band. Denk bijvoorbeeld aan ‘How long will I love you’ van Ellie Goulding of ‘Marry You’ van Bruno Mars.

“Onze wensen werden werkelijkheid! Sanne en pianist Jeroen hebben 5 prachtige nummers tijdens onze huwelijksceremonie gezongen c.q. gespeeld. Wat heeft Sanne een fantastische stem zeg, niet alleen wij, maar ook onze gasten waren zeer onder de indruk!” – Van der Linden

Bekijk hier meer bruiloft bands

De receptie

Live muziek tijdens de receptie raden wij uit ervaring absoluut aan! Het is een moment van ontspanning na de trouwplechtigheid. Een bruiloft band kan, zonder de aandacht al teveel op zich te richten, de perfecte muzikale omlijsting verzorgen tijdens dit deel van de trouwdag.

Tip: Trouw je in de lente of zomer? Overweeg dan ook eens een festival bruiloft!

Het diner

Het diner is het moment bij uitstek om in een ontspannen entourage te genieten van elkaars gezelschap. Hierbij past rustige en sfeerverhogende achtergrondmuziek die de juiste toon zet voor de rest van de avond. Tip: de mannen van Music on the Move kunnen tijdens hun optreden tactvol tussen de tafels door bewegen en het diner hiermee een speciale impuls geven.

 

Het huwelijksfeest!

De perfecte match: een getrouwd en gelukkig stel, dierbare gasten en een geweldige bruiloft band. Party time dus! Het huwelijksfeest ’s avonds is uitermate geschikt om muzikaal in te laten vullen door een band met zanger, zangeres, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en zelfs in combinatie met een DJ!

Voordelen van een bruiloft band huren

Tijdens de mooiste dag van je leven kies je natuurlijk niet voor zomaar een bandje. Het boeken van een professionele bruiloft band is om de volgende redenen een aanrader:

  • Een bruiloft band weet altijd de juiste toon te zetten tijdens een bruiloft
  • Een bruiloft band is tijdens meerdere momenten van de trouwdag inzetbaar
  • Een bruiloft band houdt graag rekening met de wensen van jou en je gasten
  • Een bruiloft band kan ook in verrassende combinaties optreden (bijv. met DJ)
  • Een bruiloft band is bij LoveSound in elke prijsklasse te boeken

Een bruiloft band boeken voor jouw trouwdag

Twijfel je nog? Bij LoveSound koppelen we je in overleg altijd aan een bruiloft band die je verwachtingen overtreft! Neem contact op en laat je adviseren over de ultieme live band voor jullie onvergetelijke dag.

Meer weten? Neem nu contact met ons op!

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl