Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Bruiloft band

Een bruiloft band boeken bij LoveSound is om verschillende redenen een goed idee! Een huwelijksfeest met live muziek maakt die speciale trouwdag namelijk nóg specialer. Een bruiloft band in onze portefeuille heeft een positieve live energie, verzorgde uitstraling en past zich helemaal aan op jullie wensen. Dat geldt uiteraard ook voor de nummers die een bruiloft band speelt op het feest. Daar komen we zo op terug. Eerst: hoe komt een bruiloft band het best tot zijn recht op de trouwdag?

Bekijk hier onze artiesten

Bruiloft band tijdens huwelijksfeest

De perfecte match: een getrouwd en gelukkig stel, dierbare gasten en een geweldige bruiloft band. Party time dus! Het huwelijksfeest ’s avonds is uitermate geschikt om muzikaal in te laten vullen door een band met zanger, zangeres, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en zelfs in combinatie met dj. Kijk op onze website welke bands we aanbieden. Voor elke prijsklasse presenteren wij een unieke bruiloft band.

bruiloft-band-boeken-lovesound

Meer info? Neem vrijblijvend contact met ons op voor jullie perfecte bruiloft band!

Bruiloft band tijdens receptie

Live muziek tijdens de receptie raden wij uit ervaring absoluut aan! Het is een moment van ontspanning na de trouwplechtigheid. Een bruiloft band kan, zonder de aandacht al te veel op zich te richten, de perfecte muzikale omlijsting verzorgen op dit moment van de dag.

bruiloft-band-boeken-2-lovesound

Bruiloft band tijdens ceremonie

Voor de bruidsparen die helemaal weg zijn van een live band en graag uitpakken op de trouwdag, zou zelfs tijdens de ceremonie gekozen kunnen worden om een romantische ballad uit te laten voeren door een bruiloft band. Denk aan ‘I Will Always Love You’ van Whitney Houston of ‘Marry You’ van Bruno Mars.

Kijk verder op onze website en ontdek welke bruiloft band het best bij je past. Stuur vrijblijvend een mail, LoveSound denkt graag mee!

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl