Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Welke bruiloft band moet ik boeken voor mijn feest?

Een belangrijk moment tijdens jouw huwelijksdag is zonder twijfel de ceremonie. Met stip op twee bij bruidsparen staat een andere bijzondere gebeurtenis: het avondfeest. Dit is het moment dat alle plechtigheden voorbij zijn en je samen met familie, vrienden en je grote liefde naar hartenlust van elkaar en je kersverse huwelijk mag genieten.

Waarom een gespecialiseerde bruiloft band boeken?

Je hebt slechts één ding nodig om tijdens het feest groots uit te pakken: een goede bruiloft band! Natuurlijk kun je ook kiezen voor een allround coverband, maar die is niet altijd gespecialiseerd in bruiloften. Een bruiloftband is dat wel en dat biedt meerdere voordelen. Om te beginnen: je kunt de band niet alleen tijdens het feest, maar ook de rest van de dag gebruiken.

Een bruiloft band bestaat vaak uit een of meerdere zangers en zangeressen in combinatie met muzikanten zoals pianisten, gitaristen of een DJ. Hierdoor kan de zangeres samen met de pianist ook moeiteloos eerder op de dag optreden tijdens de huwelijksceremonie. Of tijdens de receptie in combinatie met de gitarist of trompettist van de band voor sfeervolle live achtergrondmuziek.

Groots knalfeest op kleine locatie

Natuurlijk vindt niet elke bruiloft plaats op een enorme evenementenlocatie. Juist in de intieme setting van een kleine trouwzaal komt de romantiek van het huwelijk bij uitstek tot zijn recht. Trouw jij op een kleine locatie, maar wil je wél een knalfeest? Dan bieden we je bij LoveSound een variëteit van geweldige bruiloft bands om uit te kiezen.

Zeer populair bij bruidsparen is bijvoorbeeld Brenda Bee & The Boys, een band bestaande uit ‘top shelf’ muzikanten uit de Nederlandse muziekscene die jou en je gasten gegarandeerd een energiek topoptreden voorschotelen. Maar ook The Good Times Soulband en zangeres Maud met haar kwartet in bandformatie zijn met hun unieke stijl voor je bruiloft werkelijk helemaal te gek.

Dé bruiloft band voor jouw gedroomde feest

Beschik je echter over een grote feestlocatie? Dan is er één bruiloft band die je tijdens het avondfeest absoluut live aan het werk moet zien: Boomerang. Bestaande uit 6 gedreven muzikale toptalenten waaronder een fantastische zanger, zangeres en rappende DJ/toetsenist weet deze act van elk avondfeest een ongelooflijk audiovisueel spektakel te maken.

Ondersteund door een strakke witte podiumopstelling met kleurige elementen zoals LED-trappen, LED-wall en een professionele lichtshow beleven jij en je bruiloftsgasten het gedroomde feest dat deze bijzondere dag verdient.

De live show van Boomering is optioneel uitbreidbaar tot XL-versie met special FX-pakketten (sparkulars, CO2, confetti en flames) en opzwepende blazerssectie voor de ultieme feestbeleving. Meer weten? Boek deze of een van onze andere bruiloft bands via 31 36 234 00 44 of mail naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl