Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Geweldige strijkcombinaties voor je bruiloft

Een huwelijkse verbintenis tussen twee mensen is tijdloos en romantisch. Maar hoe kun je dit bijzondere karakter vangen in een muzikale omlijsting van je bruiloft? Het antwoord schuilt in een muzikale stroming die even tijdloos als romantisch is: klassieke muziek. Hieronder bespreken we de klassieke instrumenten en formaties die in 2021 het meest geliefd zijn bij bruidsparen.

New City Strings

New City Strings wordt veelvuldig geboekt op bruiloften, maar ook op tal van zakelijke evenementen. Verantwoordelijk hiervoor is de energieke combinatie van piano, cello en viool, die bij elk publiek in de smaak valt. De ervaren muzikanten wisselen klassieke composities moeiteloos af met verrassende interpretaties van hedendaagse popsongs. Ze kunnen zowel akoestisch geboekt worden voor intieme en rustige momenten, maar ook als wat meer up-tempo formatie bij de borrel, diner of opening van het feest. Een absolute aanrader voor je huwelijksdag!

Little Symphony

Strijkcombinaties zoals Little Symphony doen het op elke bruiloft goed. Dit bijzondere akoestische duo bestaat uit twee stijlvolle dames, die letterlijk en figuurlijk uitstekend op elkaar zijn ingespeeld. Met een prachtige combinatie van viool en cello stelen ze al jarenlang de show bij grote orkesten en in gerenommeerde theaters zoals Carré. Via LoveSound zijn ze ook te boeken voor jouw bruiloft!

Gypsy Strings

Sterk in opkomst op bruiloften en partijen zijn vernieuwende formaties zoals Gypsy Strings. In dit geval is het de verrassende mix van viool en akoestische gitaar die vanaf het eerste moment je aandacht grijpt. Reken niet op de klassieke stijl die je van strijkinstrumenten gewend bent, maar op een luchtige en ontspannen sfeer die ideaal aansluit op bijvoorbeeld een festival bruiloft.

Ensemble of Strings

Ben je juist wél op zoek naar klassieke muziek in de meest zuivere vorm? Dan mag Ensemble of Strings niet op je bruiloft of andersoortige gelegenheid ontbreken. Sfeervolle viool en cello smelten samen tot aangename achtergrondmuziek als het ideale decor tijdens je receptie, borrel of diner. Afhankelijk van je wensen boek je deze getalenteerde muzikanten in duo- of trioformatie.

Andere mogelijkheden voor strijkcombinaties

De mogelijkheden op het gebied van strijkcombinaties zijn tegenwoordig diverser dan ooit. Je kunt deze klassieke instrumenten naar hartenlust combineren met akoestische instrumenten zoals een gitaar, maar zelfs ook aan een DJ voor een onvergetelijke DJ live act. Met name de combinatie van piano en cello, zoals bekend gemaakt door The Piano Guys op YouTube, is ongelooflijk populair.

Wil jij je bruiloft of zakelijke event ook muzikaal omranden met een trendy combinatie van piano en cello? Of wil je zelf andere verrassende strijkcombinaties kunnen samenstellen? Bij LoveSound is het allemaal mogelijk. Neem contact op via +31 36 234 00 44 of info@love-sound.nl en laat ons weten wat jouw wensen zijn. We helpen je graag verder met een vrijblijvend advies op maa

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl