Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

DJ live act

Wil jij je huwelijk of evenement opluisteren met een onvergetelijk liveoptreden? Huur dan een speciale DJ live act in bij LoveSound. Deze unieke combinatie van een DJ met live muzikanten verzekert jou van een act met een hoge originaliteitsfactor. Dankzij ons brede aanbod artiesten is vrijwel elke gewenste combinatie mogelijk.

Bijzonder aan een dit type live act is de grote veelzijdigheid ervan. De door jou gekozen DJ kan optreden met artiesten als saxofonisten, vocalisten, percussionisten, gitaristen, violisten en toetsenisten. Dit resulteert in een optreden dat de genodigden tijdens je bruiloft of evenement nog nooit eerder hebben gezien!

DJ live act inhuren voor bruiloft

Het boeken van een DJ live act bied je de mogelijkheid om een muzikaal programma met een grote variatie aan te bieden. Dat komt goed van pas bij een bruiloft, want niet elke gast heeft dezelfde muzikale voorkeur. Daar waar de een houdt van gevoelige livezang, geeft de ander de voorkeur aan hippe elektronische tunes.

Een liveact van LoveSound combineert de sterke punten van verschillende artiesten. Een diskjockey is bijvoorbeeld uitstekend geschikt om de dansvloer in beweging te brengen met een breed arsenaal opzwepende beats. Een liveartiest is soms beperkter in zijn muzikale aanbod, maar heeft vaak wel meer persoonlijke interactie met het publiek.

Memorabel optreden tijdens evenement

Het is juist de combinatie van bovengenoemde eigenschappen die op feesten en evenementen vaak verrassend goed werkt. Organiseer je bijvoorbeeld geen bruiloft, maar een ander evenement zoals een verjaardagsfeest of bedrijfsborrel? Ook dan streef je natuurlijk naar een spetterend optreden dat de aanwezigen niet snel vergeten.

Een DJ live act is in dat opzicht de ideale keuze. Je kunt een combinatie van artiesten kiezen die perfect is afgestemd op het publiek tijdens je evenement. Deze geschoolde muzikanten beschikken over jarenlange podiumervaring in binnen- en buitenland en passen zich moeiteloos aan op basis van jouw specifieke wensen.

DJ live act met diverse artiesten

De opties bij LoveSound zijn werkelijk eindeloos. Kies voor een beproefd recept zoals een DJ met MC of ga juist voor een verrassende combinatie in de vorm van een DJ met violist. Vind je het lastig kiezen? Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek adviseren we je graag op maat over de beste live act voor jouw bruiloft of evenement.

Welke combinatie van artiesten je ook kiest; een DJ live act van LoveSound brengt jouw publiek gegarandeerd in beweging. We houden daarnaast graag rekening met het thema van jouw feest bij de styling van het podium en de artiesten. Meer weten? Bel naar +31 613 592 848 of stuur een mail naar info@love-sound.nl.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl