Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Akoestisch duo inhuren voor je bruiloft

Aan de muziek tijdens je huwelijksceremonie stel je hoge eisen. De muzikale omlijsting van dit bijzondere moment zal zowel jou als veel van je gasten een leven lang bij blijven. Het inhuren van een akoestisch duo is dan ook een slimme keuze. Zo geniet je niet alleen van een intieme ceremonie, maar van een heerlijke dag boordevol prachtige muziek tijdens vele memorabele momenten.

Een kleine en intieme ceremonie

Akoestische duo’s zijn er in vele soorten en maten. Veel bruidsparen kiezen bijvoorbeeld voor een combinatie van zang met piano of zang met gitaar. Het resultaat is een kleine, intieme en romantische ceremonie die dicht bij jezelf en je emotie blijft.

Natuurlijk biedt LoveSound als veelzijdig entertainmentbureau nog meer mogelijke combinaties. Ook in huis hebben wij bijvoorbeeld instrumentale akoestische duo’s: denk aan de viool en cello spelende dames van Little Symphony of aan de jazzy heren van Duo Romanello. Ook kunnen we duo’s op maat samenstellen! Erg populair is bijvoorbeeld piano en cello (denk aan The Piano Guys) of gitaar en viool is ook een prachtige samenstelling.

Bijkomend voordeel van een akoestisch duo is ontegenzeglijk de aantrekkelijke prijs. Je betaalt niet voor een complete band, maar geniet toch van mooie live muziek tijdens de ceremonie en rest van je bruiloft. Die ook nog eens helemaal op jouw persoonlijke wensen is afgestemd!

Akoestisch duo uitbreiden naar trio of kwartet

Een akoestisch duo biedt vele muzikale mogelijkheden en leent zich voor vrijwel elk type ceremonie en huwelijk. Na de huwelijksceremonie is het duo uitbreidbaar tot een trio of kwartet voor andere momenten zoals de borrel en het diner. De artiesten passen zich moeiteloos aan het karakter van elk moment aan en stemmen hier hun muzikale toonzetting op af.

Niet alleen na, maar ook tijdens de ceremonie kun je kiezen voor een akoestisch trio. Een verrassende act als New City Strings staat garant voor een bijzondere en energieke muzikale mix van piano, cello en viool. Ook onze nieuwe aanwinst Hiske is te boeken als zangeres in een prachtig akoestisch trio met trompettist Wouter en gitarist Kas.

Eindeloze mogelijkheden met akoestisch duo, trio of kwartet

Boek je via LoveSound een zanger of zangeres zoals Hiske, dan kan die zelfs meespelen tijdens het avondfeest. Bijvoorbeeld als onderdeel van een inspirerende DJ live act die gegarandeerd alle voetjes van de vloer krijgt! FloorJaxx is een voorbeeld van een live act die door bruidsparen met veel succes wordt geboekt.

Of je nu een akoestisch duo, trio, kwartet of een andere muzikale samenstelling wilt tijdens je bruiloft: bij LoveSound zijn de mogelijkheden eindeloos. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het boeken? Laat je dan vrijblijvend op maat adviseren door onze behulpzame specialisten. Bel direct naar +31 36 234 00 44 of mail ons op info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl