Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Akoestisch trio

Voor het creëren van een intieme sfeer is akoestische muziek vaak de beste keuze. Bij LoveSound boek je snel en gemakkelijk een akoestisch trio, dat exact aansluit op jouw persoonlijke wensen. Vrijwel elke denkbare combinatie van muzikanten is mogelijk, waardoor je verzekerd bent van een uniek live optreden dat jou en de andere aanwezigen nog lang bijblijft.

Een akoestisch trio bestaat in principe uit elke gewenste combinatie van drie akoestische artiesten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een strijkersensemble of een zanger die begeleid wordt door meerdere muzikanten. Bij LoveSound bieden we je de mogelijkheid helemaal zelf de invulling te bepalen. Op basis van onze jarenlange ervaring ondersteunen we je graag met praktisch advies.

Bekijk hier onze artiesten

Akoestisch trio voor prachtige live muziek

Een bijzonder kenmerk van een akoestisch trio is de grote muzikale veelzijdigheid. Je kunt natuurlijk artiesten combineren die traditioneel goed bij elkaar passen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie van een zangeres met een pianist en gitarist. Een garantie voor succes als je graag romantische liedjes zoals ballads wilt horen.

Ook kun je kiezen voor een combinatie van artiesten die minder vaak voorkomt. LoveSound bied je de keuze uit een breed aanbod muzikanten, waaronder saxofonisten, trompettisten, contrabassisten, harpisten, violisten en nog vele andere disciplines. Zo kun je zelf elke gewenste combinatie samenstellen voor een unieke muzikale performance.

Akoestische muziek van bandje op bruiloft

Op een bruiloft doet een akoestisch trio het altijd goed. Vanwege het akoestische karakter wordt een gezamenlijk optreden niet snel te indringend, maar de artiesten kunnen natuurlijk ook afzonderlijke soloperformances laten zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een harpiste voor een romantische en ontspannen begeleiding van het huwelijksdiner.

De huwelijksceremonie is uiteraard het hoogtepunt van de dag en hier hoort een passende muzikale begeleiding bij. Een zanger of zangeres die begeleid wordt door een getalenteerde pianist is in dit opzicht een vaak gekozen combinatie. Veel van de zangers en zangeressen van LoveSound kunnen zichzelf ook instrumentaal begeleiden.

Akoestisch trio voor bedrijfsfeest boeken

Ook voor een bedrijfsfeest is het inhuren van een akoestisch trio een uitstekend idee. Het concept leent zich prima voor een zakelijke borrel in een kleinschalige setting, maar ook een optreden in een grootschalige ambiance vormt geen enkel probleem. LoveSound zorgt in dat geval voor een professionele installatie van het licht en geluid.

Ook de aankleding van het podium kunnen wij tot in de puntjes verzorgen. Heb jij al precies in je hoofd welk akoestisch trio je wilt boeken en hoe het podium eruit moet zien? Laat het ons dan weten via info@love-sound.nl of bel naar +31 613 592 848. Na ontvangst van je aanvraag gaan we direct voor je aan de slag.

Meer weten? Neem contact met ons op!

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl