Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

3 muzikale ideeën voor je buitenbruiloft

Weinig dingen zijn zo romantisch als trouwen in de buitenlucht. Of je nu kiest voor een trendy festivalbruiloft of voor een Frans landgoed als decor voor jullie onvergetelijke dag; de huwelijksvoltrekking en het daaropvolgende feest zijn niet compleet zonder de juiste live muziek. Hieronder 3 muzikale ideeën om jullie buitenbruiloft extra cachet te geven!

1). Een akoestisch duo

Een akoestisch duo is een van de meest geboekte formaties voor bruiloften en dat heeft een goede reden. Twee artiesten die elkaar naadloos aanvullen bieden de ideale balans tussen kleinschalige intimiteit en muzikale veelzijdigheid. Een perfect voorbeeld hiervan zijn Anne & Martijn, die met hun meerstemmige samenzang het meest uiteenlopende repertoire ten gehore brengen.

Dit akoestische duo maakt grote indruk met hun geweldige stemgeluid, waarbij Martijn op zijn stijlvolle witte vleugel ook nog eens prachtig piano kan spelen. Ideaal voor het muzikaal omlijsten van de ceremonie, maar ook sfeervol tijdens diner of receptie. Tijdens elk optreden spat de liefde ervan af, want naast muzikale partners zijn Anne & Martijn in het dagelijks leven ook romantische partners!

2). Een solist

Soms zijn er artiesten met zó’n kenmerkende stijl en stemgeluid, dat je ze het liefst in hun eentje op het podium wilt bewonderen. Een solist die volledig aan deze beschrijving voldoet, is Bram Boender. Dit getalenteerde multitalent leeft voor de muziek en heeft inmiddels al de nodige faam verworven in diverse talentenjachten op televisie.

De muzikale stijl van Bram is even warm als fijnbesnaard, waarbij hij zijn eigen zang met evenveel gemak begeleidt op de piano als op zijn onafscheidelijke gitaar. Deze rasartiest zorgt ongetwijfeld voor flink wat natte oogjes tijdens de ceremonie, maar voorziet ook diner, receptie en soms zelfs het trouwfeest van de nodige sfeer met zijn heerlijke en soms verrassend uptempo liedjes.

3). Een DJ live act

Wil je op je trouwfeest een fantastische zangeres tijdens de ceremonie, lekkere achtergrondmuziek tijdens diner en receptie en een grote band met DJ voor een knallend trouwfeest? Dan heeft een DJ live act zoals FloorJaxx alles in huis wat je je maar kunt wensen. Je stelt deze act helemaal zelf samen met bijvoorbeeld een DJ, vocalist, saxofonist, violist, trompettist, gitarist of percussionist.

FloorJaxx verzekert jou van een spetterende DJ live show tijdens je trouwfeest, waarbij professionele licht- en geluidstechniek standaard inbegrepen zit. Ook kunnen de artiesten eerder op de dag losse optredens verzorgen, zoals tijdens de ceremonie of receptie. Optionele pakketten met special effects, dansvloeren en andere opties qua aankleding maken jouw droomdag compleet!

Direct boeken of meer informatie

Wil je Anne & Martijn, Bram Boender of FloorJaxx direct boeken? Of wil je misschien meer weten over een van onze andere artiesten of bands? Twijfel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op via +31 36 234 00 44 of mail naar info@love-sound.nl. Op basis van jouw persoonlijke wensen koppelen we jou aan de best denkbare muzikanten voor een onvergetelijke bruiloft!

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl