Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Akoestisch duo

Een akoestisch duo boeken is om verschillende redenen een goed idee voor op je bruiloft. Op de eerste plaats is een akoestisch duo enorm veelzijdig.

Bekijk hier onze artiesten

Akoestisch duo

Zij kunnen liedjes heel klein spelen om sfeer te brengen op de achtergrond, maar kunnen ook met zang-, piano- of gitaarliedjes een klein concert geven. Bovendien is een akoestisch duo aantrekkelijk geprijsd. Je betaalt niet voor een volledige band, maar toch krijg je live muziek op je huwelijk. De stem van een van onze zangers of zangeressen maakt gegarandeerd een onuitwisbare indruk, en die wordt ook nog eens begeleid door prachtige gitaar- of pianoklanken. Perfect voor ceremonie, receptie en op het trouwfeest als kers op de taart!
De volgende formaties raden wij van harte aan en zijn te boeken via LoveSound:

Akoestisch duo met zang en piano

Kies voor een akoestisch duo, bijvoorbeeld tijdens de bruiloft ceremonie. Helemaal live, persoonlijk en dicht bij je emotie. LoveSound verzorgt een prachtig vleugeltje om het helemaal stijlvol af te maken.

Akoestisch duo met zang en gitaar

Kies voor een akoestisch duo, bijvoorbeeld tijdens de receptie van je huwelijk. Een prachtige stem met romantische gitaarklanken. De liedjes zullen zowel bij het bruidspaar als bij de gasten de gevoelige snaar raken. Onze artiesten zijn een breed repertoire machtig en brengen desgewenst elk nummer ten gehore. Neem gerust contact op met LoveSound en informeer naar de mogelijkheden.

Ceremonie-Nieuwegein-26-juni-2015

Zelf akoestisch duo samenstellen

Natuurlijk denken wij mee met de wensen van het bruidspaar. Een akoestisch duo met 2 pianisten, een contrabassist en zanger, een saxofonist met een pianiste die zowel fantastisch kan zingen, óf een andere combinatie; alles is mogelijk bij LoveSound.

Meer weten? Neem contact met ons op!

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl