Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Meer live muziek: goed voornemen voor het nieuwe jaar

Op veel bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeest is het hetzelfde liedje – letterlijk en figuurlijk. Helaas is de muziek maar al te vaak afkomstig van een CD of radiostation. Tot overmaat van ramp gaat het vaak ook nog eens om hetzelfde album of dezelfde zender.

Vier jij binnenkort zelf een feest of organiseer jij je eigen bruiloft? Dan is het tijd om te laten zien hoe het ook kan – met live muziek! Want meer live muziek in je leven is wat ons betreft een uitstekend voornemen voor het nieuwe jaar.

Wat maakt live muziek zo bijzonder?

Alleen het afspelen van achtergrondmuziek voegt al veel toe aan elke gelegenheid die sfeer kan gebruiken. Een romantische bruiloft of grootschalig bedrijfsfeest zonder muziek is bijvoorbeeld nauwelijks voor te stellen. Het opzetten van achtergrondmuziek is weliswaar een traditie, maar daardoor ook enigszins gewoontjes. Zeker in een tijd waar iedereen 24 uur per dag toegang heeft tot zijn favoriete Spotify-afspeellijsten.

Nee, neem dan live muziek – dat is allesbehalve gewoontjes te noemen. In tegenstelling tot een afspeellijst brengt het persoonlijkheid, authenticiteit en natuurlijk een surplus aan sfeer. Live artiesten houden rekening met jouw wensen en spelen hier tijdens jouw event naadloos op in. Bijvoorbeeld door een unieke vertolking van dat ene nummer dat zo kenmerkend is voor de cultuur van het bedrijf. Of door geleidelijk te stoppen met spelen als de bruid bij het altaar is aangekomen.

Voor welke gelegenheden is live muziek geschikt?

Het mooie van live muziek is dat je er in principe altijd en overal van kunt genieten. Denk alleen maar aan die ene straatmuzikant die jou zo onverwacht wist te raken toen je op vakantie door de winkelstraat liep. Live artiesten kunnen zich aanpassen aan vrijwel elke setting en muzikale wens. Natuurlijk is een en ander ook afhankelijk van de persoonlijke stijl van de muzikant; voor een knallend feest huur je nu eenmaal beter een DJ dan een harpiste in.

Dat laat onverlet dat je met live muzikanten alle kanten op kunt. Een goede band laat moeiteloos duizenden mensen swingen tijdens een bedrijfsfeest in een grote concerthal. Net zoals een soloartiest een klein gezelschap weet te betoveren in de achtertuin tijdens jouw verjaardagsfeest.

Of je jouw feest nu viert op een trouwlocatie, kantoor, feesthal, kerk, buitenlocatie of gewoon bij je thuis; live artiesten kunnen de sfeer naar een compleet ander niveau tillen met een akoestisch of versterkt optreden.

Welke live artiesten moet ik kiezen?

Dan blijft alleen nog de hamvraag over: welke live muzikanten kies je voor jouw feest? Bij LoveSound helpen we je graag bij het vinden van een antwoord op deze vraag. Onze specialisten informeren je geheel vrijblijvend over de artiesten en acts die de ultieme match vormen met jouw persoonlijke wensen en die van je doelgroep.

Gaat jouw voorkeur bijvoorbeeld uit naar een heus knalfeest met een coverband of DJ? Of geniet jij liever in ontspannen setting van de live achtergrondmuziek van een ervaren zangeres of jazzmuzikant? Of je nu een vocalist, saxofonist of DJ wilt – of een combinatie van dit alles – bij LoveSound is het mogelijk.

Wij bieden je de keuze uit de beste live bands, duo’s, trio’s en acts; professioneel geschoolde artiesten die beschikken over jarenlange podiumervaring en liefde voor het vak. Meer weten? Neem dan contact op via +31 36 234 00 44 (of mail naar info@love-sound.nl) en laat je verrassen door de uitgebreide mogelijkheden.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl