Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Live muziek

Live muziek tijdens de ceremonie, receptie of op het huwelijksfeest: onze jarenlange ervaring leert dat dit de kers op de bruiloftstaart is! Live muziek is persoonlijk, feestelijk en authentiek. Bovendien: hoe gaaf is het wanneer dat ene nummer dat zo bijzonder is voor jullie als bruidspaar, live ten gehore wordt gebracht? Bijvoorbeeld dat nummer van die mooie vakantie in Italië of dat nummer dat doet denken aan moeilijkere tijden in het verleden en waar jullie kracht uit hebben geput. Bij LoveSound kan het allemaal. Live muziek door een band, door een zangeres op piano of in een speciale samenstelling: wij zien in elke wens een uitdaging!

Bekijk hier onze artiesten

Live muziek met band

Trouwen doe je in principe maar één keer, dus dan wil je groots uitpakken! Live muziek met een geweldige band is dan helemaal het einde. Maak indruk op de gasten en geniet zelf van de energie van een hele avond live muziek. Van pop tot disco, top40 tot house en van jazz tot lounge, wij passen ons aan op jullie wensen.

Live muziek met DJ, vocalist en saxofonist

Live muziek kan, naast een band, ook ten gehore worden gebracht door een combinatie van een DJ, eens saxofonist en een zanger of zangeres. Kijk op onze website voor de mogelijkheden. Een live DJ act is perfect voor op de achtergrond en helemaal om de voetjes van de vloer te krijgen!

slider-dj-live-act-lovesound2

Live muziek met akoestisch duo

Heel romantisch: live muziek met een zangeres en een pianist of gitarist. Een akoestisch duo kan zowel heel ‘klein’ spelen als lekker swingen en is aantrekkelijk geprijsd.

Slider-akoestisch-duo-lovesound

Live muziek boeken bij LoveSound? Stuur vrijblijvend een mail en kijk ook op onze website wat er allemaal mogelijk is. Wij denken graag mee om jullie trouwdag onvergetelijk te maken.

Neem contact met ons op!

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl