Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Live muziek op je trouwdag

Hoe vaak zie jij optredens van live muzikanten? Waarschijnlijk minder dan je zelf zou willen. Live muziek is nu eenmaal alleen weggelegd voor speciale gelegenheden. En wat is nu een betere gelegenheid dan je eigen bruiloft? Kies daarom zelf de muziek tijdens je trouwdag en geniet van live optredens die exact naar jouw smaak zijn samengesteld.

Specialisten in huwelijksmuziek

Te vaak wordt er nog bezuinigd op professioneel entertainment tijdens de huwelijksdag. En dat terwijl het misschien wel de meeste meerwaarde biedt van alle diensten die je kunt inhuren. Zelf je iPod op de geluidsinstallatie aansluiten is leuk, maar natuurlijk onvergelijkbaar met muziek die live en speciaal voor jou wordt gespeeld door professionals.

De muzikanten van LoveSound hebben vaak een jarenlange opleiding achter de rug en al op talloze bruiloften over de hele wereld opgetreden. Ook tijdens jouw trouwdag weten zij daarom als geen ander wat er gevraagd wordt. Een vloeiende opbouw en afbouw van muziek tijdens de ceremonie is hier slechts een klein voorbeeld van.

Soepele overgangen door interactie

Maar er zijn nog tal van andere voorbeelden te geven. Een belangrijk voordeel van live muziek is bijvoorbeeld de grote mate van interactie met het publiek. Juist bij een bruiloft komt dat goed van pas. Onze muzikanten spelen hierdoor direct in op gebeurtenissen, ook als er onverwacht iets mis gaat.

Verloopt de ceremonie niet volgens planning of laat een bediende iets vallen tijdens het diner? Dan zorgen wij voor een soepele overgang. Het zijn kleine details die uiteindelijk een groot verschil maken. Iets dat je in eerste instantie wellicht niet eens opvalt, maar dat je plotsklaps mist als je kiest voor het opzetten van een afspeellijst of CD’tje.

De beste live muzikanten op je bruiloft

De ervaren performers van LoveSound zijn in staat om al jouw muzikale wensen te vertalen naar een spetterend optreden. Met name onze allround coverbands zijn werkelijk van alle markten thuis. Wil je de feeststemming er tijdens de receptie of het avondfeest direct goed inkrijgen? Dat begint met artiesten die op het podium een feestje bouwen. Het plezier spat ervan af!

De ultieme combinatie is nog altijd een DJ met live muzikanten. Hierdoor kun je rekenen op gevoelige muziek tijdens de ceremonie, sfeervolle muziek tijdens het diner en een knallende party tijdens het avondfeest. Vrijwel alle combinaties zijn mogelijk.

Wil jij ook live muziek tijdens jullie onvergetelijke dag? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en tarieven. Mail ons op info@love-sound.nl of bel direct naar +31 613 592 848.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl