Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

LUME: ingespeeld duo voor bruiloften en events

Live muziek brengt licht en lucht in een dag. Misschien is het daarom dat de naam van LUME (staat voor ‘licht’) zo toepasselijk is. Dit stralende akoestische duo creëert met een unieke stijl en onmiskenbare chemie een onvergetelijke muzikale omlijsting tijdens elke bruiloft, tuinfeest en zakelijke event.

Door de wol geverfde rasartiesten

LUME bestaat uit een ervaren zangeres en gitarist, die beiden een opleiding op het conservatorium hebben genoten en van vele muzikale markten thuis zijn. Zo is de gitarist tevens werkzaam als DJ en kan hij als het moet een aardig potje drummen. De meeste indruk op toehoorders maakt echter het virtuoze gitaarspel waarmee hij zijn muzikale wederhelft op onnavolgbare wijze begeleidt.

Ook de vocaliste van het duo is veelzijdig inzetbaar en beheerst met haar waanzinnige stem een breed repertoire aan muzikale stijlen. Haar fraaie en warme uitstraling sluiten naadloos aan op deze muzikale talenten en zorgen voor een natuurlijke stage presence die elk publiek weet te boeien. Als songwriter geniet zij reeds bekendheid onder de naam ‘SYNGA’ bij muzikale platforms zoals 3voor12.

Liefde voor muziek én elkaar

Inmiddels zijn de beide muzikale helften van LUME al meer dan 10 jaar werkzaam in de muziekwereld, zowel los van elkaar als samen. Alleen al dat laatste is een groot succes, want de liefde voor muziek spat ervan af bij dit akoestische duo dat razend populair is op bruiloften, personeelsborrels, privéfeestjes en zakelijke evenementen.

Voor LUME is muziek maken duidelijk veel meer dan werk alleen. Deze rasartiesten zijn overduidelijk in hun element en genieten volop als zij mogen doen wat ze het liefste doen. Optreden doen zij bovendien ook nog eens het liefste met elkaar, want naast een muzikaal koppel vormt dit ingespeelde akoestische duo in de privésfeer ook al jarenlang een even succesvol liefdeskoppel.

Zelfs hun muzieksmaak delen ze met elkaar, want beiden houden erg van authentieke soulmuziek van legendarische artiesten zoals Marvin Gaye, Stevie Wonder en Aretha Franklin. Daarnaast laten ze zich graag inspireren door hedendaagse popgrootheden waaronder Adele, Bruno Mars, Dua Lipa, Lizzo en Harry Styles.

Van ceremonie tot tuinfeest

De aangeboren liefde voor vele soorten muziek, conservatorische scholing en jarenlange ervaring maken van LUME een zeer veelzijdig inzetbaar duo dat gegarandeerd in de smaak valt bij een breed publiek. Hiermee is deze akoestische act de ideale omlijsting voor bijzondere en persoonlijke gelegenheden zoals huwelijksceremonies, maar ook voor ontspannen en feestelijke events zoals tuinfeesten, barbecues, borrels en diners. De mogelijkheden zijn eindeloos.

LUME is niet alleen in te huren als akoestisch duo, maar ook als een van de vocalisten bij DJ act FloorJaxx. Meer weten of LUME direct boeken? Bel ons vrijblijvend op +31 36 234 00 44 of neem contact op via info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl