Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Leuke akoestische bandjes voor borrels, barbecues en tuinfeesten

Het zomerseizoen is weer in volle gang en dat betekent de nodige gezelligheid en buitenpret. Denk aan borrels met je beste vrienden, barbecues met de buren en tuinfeesten met de complete familie. Zonneschijn, eten en drinken zijn allemaal in overvloed aanwezig. Maar er is één aspect dat mist en nodig is om jouw feest écht onvergetelijk te maken: live muziek door een leuk akoestisch bandje!

Live muziek tijdens borrel helemaal niet duur

Live muziek inhuren voor een gezellige dag is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Want laten we eerlijk zijn; zo’n haperende radio in je tuin is toch ietwat behelpen als je over het budget beschikt om je favoriete nummers live te laten voordragen door geweldige artiesten. Zo groot hoeft dat budget overigens niet te zijn, want bij LoveSound profiteer je van concurrerende tarieven.

De kosten van live muziek op je borrel zijn zelfs verwaarloosbaar als je het afzet tegen de kosten van eten, drinken en eventuele aankleding van de locatie. En dat terwijl een leuk akoestisch bandje zóveel toevoegt aan je dag. Denk alleen al terug aan jouw favoriete feest of borrel van de afgelopen jaren. Grote kans dat er live muziek aanwezig was. Het is nu eenmaal een garantie voor een goede sfeer!

Muziek tijdens barbecue exact toegespitst op jouw wensen

De combinatie van een borrel met live muziek zorgt er vaak voor dat de voetjes van de vloer gaan. Nodig is dat niet, want je kunt natuurlijk ook rustiger muziek kiezen om simpelweg een aangename ambiance te creëren. Een gelegenheid die zich hiervoor bij uitstek leent is bijvoorbeeld een gezellige barbecue. Het gaat hierbij om lekker eten, drinken en een gezellig samenzijn. De muziek is dan de kers op de taart.

De artiesten van LoveSound worden regelmatig ingeschakeld om barbecues te voorzien van sfeervolle muzikale begeleiding. Onze ervaren muzikanten vullen dat precies in zoals jij wilt. Wil je een bandje dat op de voorgrond treedt en spektakel biedt of juist op de achtergrond zorgt voor de gewenste muzikale noot? We kunnen het optreden exact aanpassen aan jouw wensen.

Akoestische bandjes voor tuinfeesten en partijen

Een andere gelegenheid waarvoor veel mensen de artiesten van LoveSound boeken zijn tuinfeesten. Dit type feest wordt steeds populairder en krijgt anno 2017 op vele manieren gestalte. Zo kun je in je tuin bijvoorbeeld een barbecue combineren met een borrel, en het geheel opluisteren met prachtige muziek door een professionele akoestische band.

Hoe groter je tuin is, hoe meer de mogelijkheden toenemen. Zo zijn er zelfs mensen die in hun tuin een complete festival bruiloft organiseren en meerdere bandjes tegelijkertijd inhuren. Of die een themafeest organiseren en het podium voor de artiesten helemaal in stijl laten aankleden. We willen maar zeggen: bij LoveSound kun je alle kanten op.

Wil jij nu ook een borrel, barbecue of tuinfeest organiseren en ben je benieuwd wat jouw favoriete akoestische band moet kosten? Neem dan even contact met ons op. Mail naar info@love-sound.nl of bel voor direct contact naar +31 613 592 848. We helpen je graag met het organiseren van een spetterend feest!

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl