Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Akoestische duo’s: liefde voor muziek en elkaar

Staan jij en je partner te trappelen om elkaar het ja-woord te geven? Dan willen jullie ongetwijfeld een bruiloftsceremonie waar de liefde vanaf spat. En als er iets is wat deze liefdevolle sfeer kan creëren, dan is het wel romantische live muziek!

Een extra dimensie krijgt de ceremonie als de door jou gekozen muzikanten niet alleen door de muziek, maar ook door de liefde met elkaar verbonden zijn. Dit zijn 4 akoestische duo’s van LoveSound die in het dagelijks leven ook een relatie hebben:

Maud & Joris (zangeres en pianist/zanger)

Een van de meest geliefde zangeressen voor huwelijksceremonies bij LoveSound is zonder twijfel Maud. Met haar geweldige stem en veelzijdige repertoire kan zij elke de bruiloft van begin tot eind muzikaal omlijsten. Steeds vaker doet ze dat als akoestisch duo samen met haar vriend Joris.

Joris is net als Maud gezegend met een prachtige stem, maar is ook nog eens een getalenteerd pianist. Hierdoor kan dit naadloos op elkaar ingespeelde akoestische duo samen fantastische optredens neerzetten, zoals bijvoorbeeld in de video hieronder:

Anne & Martijn (zangeres en pianist/zanger)

Laidback, stijlvol en onvergetelijk. Dat is zowel de muziek als de uitstraling van de muzikale en romantische partners Anne & Martijn. Hun meerstemmige samenzang is een aangename mix van de warme stem van Martijn en het fluweelzachte stemgeluid van Anne.

Van de laatste hits tot golden oldies en van betoverende ballads tot jazzy sounds; Anne & Martijn geven samen een unieke draai aan elke muzikale wens. De overduidelijke chemie tussen dit duo en de stijlvolle witte vleugel van Martijn vormen de ideale entourage voor je ceremonie.

Merel & Colin (zangeres en gitarist)

Naast een zangeres met pianist, is ook een zangeres met gitarist een waanzinnige combinatie voor een bruiloft. Dit is dan ook precies wat je krijgt als je kiest voor Merel & Colin. Merel is een ervaren en geschoolde zangeres met een grote passie voor spelen in een intieme setting. Een ceremonie is haar dan ook op het lijf geschreven!

Vriend Colin is haar vaste gitarist en laat de aanwezigen geregeld een traantje wegpinken met zijn gevoelige getokkel op de gitaar. Samen speelt het akoestische duo de meest uiteenlopende stijlen zoals pop, jazz, soul en R&B. Bovendien heeft dit leuke stel aan één onderlinge blik genoeg. Duurt het tekenen wat langer? Dan voelen Merel & Colin dit haarfijn aan en spelen ze nog even door!

Harlem in June (zangeres en gitarist)

Een akoestisch duo dat we zeker niet onbenoemd mogen laten, zijn Camilla & Bas. Beter bekend als Harlem in June. Zangeres Camilla steelt de show als specialist in kleine en emotionele liedjes, terwijl Bas indruk maakt met zijn funky gitaarspel. Afhankelijk van het nummer gebruikt hij een footstep/kick-box om een strak ritme neer te zetten.

Harlem in June is het perfecte muzikale duo als je streeft naar een liefdevolle en intieme sfeer tijdens je ceremonie. Mag er later tijdens je bruiloft ook een feestje gevierd worden? Ook hier draaien Camilla & Bas hun hand niet voor om! In de video hieronder krijg je een indruk van de prettige en kenmerkende sound die deze sympathieke partners samen neerzetten:

Geïnspireerd geraakt?

Heb je in een van deze akoestische duo’s de ideale muzikale match gevonden voor jouw grote dag? Laat het ons dan zeker weten en informeer naar de uitgebreide boekingsmogelijkheden. Bel ons op +31 36 234 00 44 of stuur een mailtje naar info@love-sound.nl. Graag brengen wij je in contact met het muzikale en romantische duo dat al jullie wensen kan verwezenlijken!

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl