Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

FloorJaxx: DJ Live Act met eindeloze mogelijkheden

Welke muziek kies jij op je band of bruiloft? Een band inhuren staat garant voor spektakel, maar dat geldt voor een DJ natuurlijk ook. Als je absoluut niet kunt kiezen, biedt LoveSound jou de ideale oplossing in de vorm van FloorJaxx. Deze DJ Live Act is de ultieme combinatie van een DJ met live artiesten, die van jouw feest een werkelijk legendarische belevenis maken!

Waarom een DJ Live Act inhuren?

Het grote voordeel van een DJ Live Act is de enorme flexibiliteit en veelzijdigheid. Zeker bij FloorJaxx zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt de act zelf naar wens samenstellen met als basis een DJ. Vervolgens kun je de act uitbreiden met muzikanten als een saxofonist, violist, (elektrisch) gitarist, trompettist en percussionist.

Natuurlijk kies je bij de act ook een of meerdere zangers en zangeressen. Die treden op als vocalist, maar met net zoveel plezier geven ze jouw feest een flinke boost in een opzwepende rol als MC. Zo stel je jouw FloorJaxx DJ Live Act helemaal zelf samen en ontstaat er een unieke mix van artiesten en muzikanten, die exact aansluit op jouw wensen!

Van klein tot groot en van stoer tot exclusief

FloorJaxx is de gedroomde muzikale aanvulling voor elk evenement, bedrijfsfeest, bruiloft of private party. Dankzij de veelzijdige samenstelling is de act inzetbaar op zowel kleine als grote feesten en events. Van besloten verjaardagsfeestjes tot grootschalige businessevents en van hippe clubnights tot intieme huwelijksceremonies (waar de zangeres dan samen met de gitarist prachtige nummers ten gehoren kan brengen in akoestische setting).

Huwelijksceremonies? Jazeker! Tijdens de ceremonie kies je bijvoorbeeld voor een romantische muzikale omlijsting door de zangeres en gitarist van FloorJaxx. Later op de dag, zeg tijdens het avondfeest, laat je de voltallige act inclusief DJ en andere muzikanten een spetterend optreden verzorgen! Zo kan deze DJ Live Act jouw hele bruiloft of feest van A tot Z begeleiden.

Helemaal in jouw themastijl en met special fx

Een optreden van FloorJaxx is een overweldigende audiovisuele beleving die zijn weerga niet kent. Standaard komt de act bij jou op bezoek met professionele licht- en geluidstechniek. Je kunt hierbij zelf kiezen tussen verschillende DJ booths en stylingopties: van glanzend en LED-verlicht tot chique Chesterfield-bekleding of een steigerhouten look (ideaal voor een festival bruiloft).

Moet het een dag worden om nooit te vergeten? Dan kun je het pakket uitbreiden met special fx, dry-ice, dansvloeren en nog vele andere opties. Je kunt het zo gek niet bedenken! Boek dansers en danseressen bij en geniet van een professionele DJ live show vol muzikaliteit en energie.

FloorJaxx inhuren is een absolute aanrader voor iedereen die een fantastische en muzikale bruiloft of (bedrijfs)feest wil beleven. Meer weten? Bel naar +31 36 234 00 44 of mail ons op info@love-sound.nl.

 

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl