Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Bram Boender: multitalent met eigen stijl

Sommige mensen zijn geboren artiesten. Dat geldt zeker voor Bram Boender, die gezegend is met een fantastisch warm stemgeluid en wiens leven van kleins af aan in het teken staat van muziek. Bram is niet alleen bekend als singer-songwriter van televisie, maar is ook een veelgeboekte zanger voor gezellige borrels en romantische bruiloften. Zijn grote specialiteit is de huwelijksceremonie.

Deelname aan televisieprogramma’s

Dat Bram later een populair artiest zou worden, leek al op jonge leeftijd in de sterren geschreven. In zijn kinderjaren vervulde muziek reeds een grote rol in zijn leven. Gefascineerd als hij was door het gitaarspel van de groten der aarde, bekwaamde hij zich in het bespelen van dit instrument en werd hij al snel onafscheidelijk van zijn gitaar.

Het jonge multitalent bleek echter ook een aardig nootje te kunnen zingen. Zo kwam het dat hij zijn eigen nummers begon te schrijven en zichzelf tijdens het zingen schijnbaar moeiteloos op gitaar kon begeleiden. Bram’s rappe muzikale ontwikkeling bleef niet onopgemerkt in zijn omgeving. In 2017 voelde hij zich dan ook klaar om zich in te schrijven voor de muzikale tv-talentenjacht Idols.

De deelname van Bram Boender aan Idols bleek een schot in de roos. Zijn populariteit bij televisiekijkend Nederland steeg in rap tempo en bij de talentenjacht schopte hij het zelfs tot de finale. Hij werd uiteindelijk tweede. Een jaar later zou Bram deelnemen aan televisieprogramma House of Talent, dat hij dankzij diverse indrukwekkende optredens met verve wist te winnen.

Van huwelijksceremonies tot borrels

Inmiddels heeft Bram een reputatie opgebouwd als veelgevraagd zanger op bruiloften en borrels. Hij is vanzelfsprekend nog altijd vergroeid met zijn gitaar, maar neemt op het juiste moment ook graag plaats achter de piano. Dit maakt zijn optredens zeer veelzijdig, omdat je met een boeking zowel een getalenteerd zanger, pianist als gitarist in huis haalt. De opties in repertoire zijn dan ook eindeloos!

Zo gevarieerd als zijn instrumentenbeheersing, zijn ook zeker Bram’s vocale kwaliteiten. Zijn kenmerkende warme stem leent zich bij uitstek voor fijne akoestische songs en romantische ballads, maar ook meer uptempo liedjes steekt hij in een geheel eigen muzikaal jasje. Van klassiekers tot de laatste hits; Bram weet aan elk nummer een bijzondere draai te geven.

Natuurlijk boek je met Bram Boender niet alleen een zanger, maar bovenal een volwaardig singer-songwriter. Dit betekent dat je als eerste kunt genieten van zijn nieuwste liedjes, maar ook dat hij vrijwel al je muzikale wensen kan verwezenlijken. In combinatie met zijn prettige voorkomen, maakt dit dat Bram garant staat voor een onvergetelijk optreden op elke borrel of huwelijksceremonie.

Direct Bram Boender boeken?

Met zijn televisiesuccessen bij Idols en House of Talent vers in het geheugen, is Bram Boender een zeer gewilde boeking voor bruiloften en bedrijfs- of privéfeesten. Een intieme huwelijksceremonie of gezellige borrel kan hij als geen ander muzikaal omranden.

Bram is optioneel te boeken in combinatie met een zangeres of met begeleiding van een kleine akoestische band. Meer weten over zijn beschikbaarheid en alle mogelijkheden? Informeer dan vrijblijvend via info@love-sound.nl of bel ons direct op 036 234 00 44.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl