Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Akoestische band boeken voor bruiloft of event

Eindelijk! Binnenkort organiseer jij dat geweldige feest waar je al zolang naar hebt uitgekeken. Het kan je trouwfeest zijn of een bedrijfsevent. Je wilt hier natuurlijk de allerbeste live muziek om deze prachtige dag helemaal onvergetelijk te maken. Maar waar vind je nu een goede akoestische band?

Akoestische band voor een memorabel feest

LoveSound begrijpt jouw wensen en beschikt over het brede artiestenaanbod om ze tot in de kleinste details te verwezenlijken. Dat doen we voor klanten met razend populaire bands zoals:

Bekijk hier meer akoestische bands

Waarom kiezen voor een akoestische band?

Met een akoestische band op je feest kun je alle kanten op. Op je bruiloft kunnen de zangeres en gitarist bijvoorbeeld intieme liedjes spelen op de huwelijksceremonie en receptie. En op het avondfeest gaat het dak eraf met een spetterend optreden van de hele band!

“Lieve Floor & Boomerang bandleden! Jullie maakten het trouwfeest compleet! Geweldige muziek alles is mogelijk ook voor de akoestische begeleiding bij de ceremonie. Dank jullie wel! Onvergetelijk en geweldig gewoon! Zoveel complimenten gekregen ook over deze band!” – Charlotte en Menno Pietersen

Ook op een bedrijfsevent kan een akoestische band flexibel inspelen op jouw wensen. Van sfeervolle achtergrondmuziek tijdens de netwerkborrel tot een spectaculaire audiovisuele show voor een volle eventzaal. De mogelijkheden zijn eindeloos, want akoestische muziek kan ontroeren, verbazen, activeren, verbinden en nog veel meer…

Bekijk hier meer akoestische bands

Akoestische band boeken: wat is mogelijk?

Akoestische bands zijn er natuurlijk in vele soorten en maten. Geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan popmuziek of leent jouw feest zich beter voor feestnummers van eigen bodem? Wat je muzikale smaak ook is; bij LoveSound vind je altijd wel een geschikte live band.

“Wat een show, echt fantastisch! Super goed en het dak ging eraf. Er wordt nog steeds over nagepraat. Communicatie met Floor in aanloop naar het huwelijk is super verlopen. We hebben zelfs een keer de band mogen bekijken. Echt heel fijn, wij zijn super tevreden en zouden samenwerking met Lovesound zeker aanbevelen! – Meta

Akoestische band voor je bruiloft

Zoek je een intiem bandje of juist een grote coverband voor de muzikale invulling van jouw bruiloft? Binnen elke prijsklasse bieden we je bij LoveSound de best denkbare keuze! Voor een flexibele invulling van ceremonie, diner, receptie en/of trouwfeest.

Akoestische band voor bedrijfsfeest

Personeelsborrel of groot zakelijk event in de planning? Laat ons weten welke sfeer je wilt creëren en wij zetten de juiste muzikale toon. Van lekker loungen tot voetjes van de vloer; alles is mogelijk met onze veelzijdige topbands!

“Fijne personen: vriendelijk, duidelijk en snel in de communicatie. En natuurlijk het allerbelangrijkste: echt uitstekende kwaliteit van de muzikanten!!!” – Rik Beset

Bekijk hier meer akoestische bands

Voordelen van een akoestische band huren

Twijfel je nog over de muziek op je feest? Dit is waarom een akoestische band jouw bruiloft of bedrijfsevent een fantastische impuls geeft:

  • Een akoestische band kan in wisselende formaties optreden (van zang met gitaar tot de volledige bandopstelling)
  • Een akoestische band beheerst veel verschillende muziekstijlen (voor elk wat wils)
  • Een akoestische band biedt een unieke en sfeervolle live ervaring (anders dan een DJ)
  • Een akoestische band kan ook in combinatie met een DJ optreden (zie bijvoorbeeld FloorJaxx)
  • Een akoestische band is bij LoveSound binnen elke prijsklasse beschikbaar (de kwaliteit is gegarandeerd hoog!)

Een akoestische band boeken voor je bedrijfs- of trouwfeest

Een legendarisch feest vraagt om een legendarische band. Kun je niet kiezen? Laat je dan adviseren door LoveSound en geniet op jouw feest van geweldige live muziek van een professionele akoestische band!

Meer weten? Neem nu contact met ons op!

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl