Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

5 kenmerken van een goede huwelijkszangeres

Voor veel bruidsparen is een goede zangeres op hun bruiloft het ideale plaatje. Veel romantische nummers laten zich nu eenmaal het beste vertolken door een getalenteerde vocaliste. Maar hoe kies je uit het grote aanbod van zangeressen de juiste voor jouw bruiloft? Dit zijn de 5 kenmerken waar jouw gedroomde huwelijkszangeres zeker aan moet voldoen:

Muzikaal een schot in de roos

Over smaak valt niet te twisten. Dat geldt al helemaal op het gebied van muziek. Bij de ene zangeres krijg je kippenvel zodra ze begint te zingen, terwijl je bij de ander tevergeefs kunt blijven wachten. Het is daarom zaak om een artiest uit te kiezen die jou weet te raken. Selecteer daarom niet alleen op reputatie of ervaring, maar bekijk filmpjes van optredens  om echt gevoel te krijgen bij een zangeres. Wedden dat je het direct weet zodra je de juiste tegenkomt?

Een aansprekende stage presence

Een zangeres kan jou nog zo raken met haar stem; bij muziek draait het ook om de visuele performance. Dat is zeker zo op een bruiloft, waar jij kosten noch moeite spaart om de locatie prachtig aan te kleden en een romantische sfeer te laten ademen. Je wilt daarom dat de zangeres zich kleedt op de gelegenheid en jouw wensen haarfijn aanvoelt. Zo is een opzwepende stage presence geschikt voor het avondfeest en vraagt de ceremonie juist om een gevoelige performance.

Veelzijdig inzetbaar gedurende de dag

Dat laatste brengt ons bij het volgende kenmerk van een goede huwelijkszangeres: ze is veelzijdig inzetbaar op jouw huwelijksdag. De dag bestaat immers uit verschillende fasen waaronder de ceremonie, receptie, diner en avondfeest. Elke van deze gelegenheden vraagt om een andere muzikale toonzetting en daarom moet de zangeres al deze stijlen beheersen. Van achtergrondmuziek tijdens de receptie en het diner tot een knallende show tijdens het afsluitende feest.

Een prijs die past binnen je huwelijksbudget

Laten we eerlijk zijn: ook de prijs weeg je mee bij je keuze voor een huwelijkszangeres. Beyoncé laten invliegen vanuit Amerika is immers niet iedereen gegeven. Toch adviseren we je om niet al teveel te beknibbelen op de muziek tijdens je bruiloft. Live muziek is een van de meest sfeerbepalende aspecten op je bruiloft en speelt daarmee een grote rol in jouw herinnering. Kies daarom voor een goede balans in prijs en kwaliteit – bij LoveSound kunnen wij je hier op maat over adviseren.

Beschikbaarheid op de grote dag

Heb je na het volgen van bovengenoemde tips de ideale huwelijkszangeres gevonden op onze website? Vergeet dan niet ook tijdig haar beschikbaarheid te controleren. De artiesten van LoveSound worden regelmatig geboekt voor bruiloften en andere evenementen en vaak al een jaar van te voren. Wees er daarom op tijd bij om zeker te weten dat jouw favoriete zangeres nog beschikbaar is. Twijfel niet en neem direct contact met ons op. Graag helpen wij je om de bruiloft van je dromen te creëren!

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl