Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Top 10 ceremonieliedjes 2017

De trouwceremonie is waarschijnlijk het meest speciale moment tijdens jullie huwelijksdag. De bruid die naar het altaar schrijdt, het omdoen van de ringen en het publiek dat ademloos toekijkt: het draagt allemaal bij aan een romantische beleving die je nooit zal vergeten. En al helemaal niet als je de ceremonie laat begeleiden door sfeervolle live muziek!

Als specialisten in huwelijksmuziek weten we bij LoveSound precies welke nummers aansluiten op bepaalde fasen van jullie trouwdag. Zo zijn er specifieke liedjes die niet mogen ontbreken tijdens de trouwceremonie. Op basis van onze jarenlange ervaring en de reacties van het publiek op bruiloften hebben we een unieke top 10 van ceremonieliedjes voor 2017 samengesteld.

De 10 beste nummers tijdens de trouwceremonie (voor een romantische binnenkomst)


1. All of me – John Legend
2. Butterfly kisses – Bob Carlisle
3. Marry me – Train
4. A thousand years – Christina Perri
5. Have I told you lately – Rod Stewart

6. I choose you – Sara Bareilles
7. You and me – You + Me
8. Make you feel my love – Adele
9. How long will I love you – Ellie Goulding
10. Lovesong – Adele

Luister hier naar Sanne met A thousand years:

Meer info over Sanne >


Maud zingt het prachtige How long will I love you:

Meer info over Maud > 

De nummers hierboven zijn allemaal voorbeelden van typische ceremonieliedjes die een romantische sfeer creëren. Dat is natuurlijk precies wat je tijdens de ceremonie wilt. Er gaan immers meerdere romantische momenten vooraf aan de bezegeling van jullie liefde met het jawoord en dat vraagt om een passende muzikale begeleiding.

Maar is het jawoord eenmaal gegeven en zijn de ringen omgedaan? Dan barst het feest los! In plaats van romantische ceremonieliedjes, wordt dan gevraagd om uitgelaten trouwmuziek zodat jullie onder vrolijke begeleiding de kerk, het kasteel of gemeentehuis uit kunnen wandelen. Jullie zijn getrouwd en iedereen mag het weten! Hieronder volgt onze top 10 van beste afsluiters voor de trouwceremonie.

De 10 beste trouwliedjes bij de ceremonie (voor een vrolijke afsluiter)


1. L.O.V.E. – Natalie Cole
2. I’m yours – Jason Mraz
3. Marry you – Bruno Mars
4. Crazy in love – Beyoncé
5. Signed, sealed, delivered – Stevie Wonder

6. Happy – Pharrell
7. Love never felt so good – Justing Timberlake
8. Thinking out loud – Ed Sheeran
9. Everything – Michael Bublé
10. Kiss me – Sixpense None The Richer

Luister hier naar Ravenna met Crazy in love:

Meer info over Ravenna >


Brenda zingt het mooie Thinking out loud:

Meer info over Brenda > 

Liedjes van eigen bodem

Een trend die we bij LoveSound steeds vaker zien, is de vraag naar Nederlandstalige liedjes bij de huwelijksceremonie. Met artiesten als Blöf, André Hazes, Paul de Leeuw, Ruth Jacott en Marco Borsato heeft Nederland een lange traditie van liefdesliedjes met een romantisch karakter.

Het is dan ook bijzonder leuk om de ceremonie in eigen taal muzikaal te laten begeleiden. Naast romantische liedjes, staan de artiesten in ons land natuurlijk ook bekend om hun vele vrolijke nummers. Ideaal om de huwelijksceremonie mee af te sluiten! Hieronder een overzicht van onze top 10.

De 10 beste Nederlandse liedjes voor de bruiloft ceremonie


1.Ik hoor bij jou – Marco Borsato
2. Mag ik dan bij jou – Claudia de Breij
3. Jij bent de liefde – Kenny B / Maan
4. Dochters – Marco Borsato
5. Avond – Boudewijn de Groot

6. Lente me – Toon Hermans
7. Leun op mij – Ruth Jacott
8. Alles is liefde – Blof
9. Zij – Marco Borsato
10. Proosten – Guus Meeuwis

Luister hier naar Maud met Jij bent de liefde:

Meer info ove Maud > 


Tes & Kris zingen het bijzondere Lente me:

Meer info over Tes & Kris > 

 

Al dit soort toplijsten zijn weliswaar een bron van inspiratie, maar misschien willen jij en je partner tijdens de huwelijksceremonie wel muziek met een persoonlijker tintje. De ervaren muzikanten van LoveSound kunnen op aanvraag elk denkbaar nummer voor je spelen, mits je speciale verzoeken vooraf duidelijk aangeeft.

Onze artiesten studeren aangevraagde nummers terdege in en gaan indien gewenst zelfs nog een stapje verder. Met het trouwlied op maat bieden we namelijk een unieke service, waarbij de gerenommeerde singer-songwriter Brenda voor jullie een persoonlijk en uniek nummer schrijft, mogelijk in zowel het Nederlands als in het Engels. Zo wordt jullie trouwceremonie een onvergetelijke en originele belevenis!

Bekijk Trouwlied op Maat >> 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van passende ceremoniemuziek of wil je ook een trouwlied op maat laten schrijven? Laat het weten via +31 613 592 848 of info@love-sound.nl. Wij gaan direct voor je aan de slag!

Photocredits: Wianda Bongen 

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl