Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Huwelijkszangeres

Wil jij van je trouwdag een onvergetelijke dag maken? Dan is het inhuren van een huwelijkszangeres een van de eerste zaken om te regelen. Live muziek is tijdens elk evenement natuurlijk iets bijzonders, maar juist een huwelijk met al zijn ceremoniële momenten kan een zangeres van een speciaal randje voorzien.

De behoefte aan live muziek is er tijdens een bruiloft eigenlijk continu. Dat begint al bij de receptie, als de gasten langzaam binnendruppelen en door de muzikale noot direct in de juiste stemming komen. Maar ook tijdens het diner, de huwelijksceremonie en het afsluitende avondfeest is een goede huwelijkszangeres van grote toegevoegde waarde.

Huwelijkszangeres tijdens receptie

In vroeger tijden was de receptie een nog ietwat formele gebeurtenis. Een lange rij van genodigden stond dan te wachten op zijn beurt om het kersverse bruidspaar te mogen feliciteren. Hoewel de meeste huwelijksrecepties tegenwoordig een stuk losser zijn, is live muziek nog steeds geen overbodige luxe om een informele sfeer te creëren.

Natuurlijk moet de muziek dan wel passen bij de gelegenheid. Het romantische karakter van een bruiloft leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor optredens van een gespecialiseerde huwelijkszangeres. Deze zangeres voorziet niet alleen de receptie van gepaste achtergrondmuziek, maar zorgt ook tijdens andere momenten op de grote dag voor memorabele bruiloftsliedjes.

Live muziek tijdens huwelijksceremonie

Misschien wel het belangrijkste moment waarop een huwelijkszangeres haar meerwaarde toont, is tijdens de huwelijksceremonie. De bruid die naar het altaar schrijdt en de bruidegom die staat te wachten; het is een klassiek beeld dat optimaal tot zijn recht komt met de juiste begeleiding door zang.

Niet alleen creëert dit veel meer sfeer dan het simpelweg afspelen van een lied op een CD’tje, maar ook zorgt de zangeres ervoor dat het ceremoniële moment veel vloeiender verloopt. Zij kan precies inschatten wanneer ze een nummer moet inzetten en ook wanneer ze het langzaam moet afbouwen of beëindigen. De ceremonie verloopt hierdoor zeer professioneel.

Huwelijkszangeres voor feest op bruiloft

Aan het eind van de trouwdag is het natuurlijk tijd voor het huwelijksfeest. De romantische ballads worden dan vervangen door vrolijke en opzwepende feestmuziek. En dat gewoon door dezelfde zangeres die eerder op de dag nog de meest gevoelige liedjes zong! Deze veelzijdigheid is de grote kracht van een huwelijkszangeres.

Wil je ook een huwelijkszangeres boeken voor je bruiloft? Bij LoveSound heb je de keuze uit een breed aanbod zangeressen, die elk hun eigen stijl en specialismen hebben. Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek doen we je graag een aanbod op maat. Neem direct contact met ons op via info@love-sound.nl of bel ons op +31 613 592 848.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl