Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

4 tips voor de perfecte bruiloftsmuziek

Of jij en je aanstaande nu echte muziekliefhebbers zijn of niet; muziek is van doorslaggevend belang om jullie huwelijksdag tot een groot succes te maken. Een goede coverband of een ervaren bruiloft DJ maakt namelijk het verschil tussen een geslaagd of een onvergetelijk trouwfeest. Volg de onderstaande tips op om de best mogelijke muziek te kiezen voor jullie speciale dag.

1.    Maak een weloverwogen keuze

Net zoals bij zoveel beslissingen in het leven, is het doen van enig vooronderzoek aan te bevelen om tot een weloverwogen keuze te komen. De eerste vraag die jij jezelf moet stellen, is of je voorkeur uitgaat naar een band of een DJ. Beide opties hebben immers zo hun eigen voordelen. Vind je het lastig kiezen? Dat begrijpen we bij LoveSound maar al te goed. Wij bieden je daarom het beste van beide werelden in de vorm van een spectaculaire DJ live act.

2.    Geef muzikale voorkeuren duidelijk aan

Als je jouw gewenste artiesten eenmaal gekozen hebt, is het tijd om je muzikale wensen duidelijk kenbaar te maken. Je kunt er immers niet voetstoots vanuit gaan dat de DJ of band al jullie favoriete nummers op de trouwdag de revue laat passeren. Bij LoveSound brengen we jullie muzikale voorkeuren tijdens het oriënterende kennismakingsgesprek helder in kaart en zorgen we ervoor dat alle belangrijke liedjes tijdens het huwelijksfeest terugkomen. Indien gewenst gaan we zelfs nog een stapje verder en verzorgen we voor jullie een uniek trouwlied op maat.

3.    Zorg voor een gevarieerd muziekaanbod

Zelfs als jij en je aanstaande beiden van de typische nineties sound houden, is het niet verstandig het muzikale aanbod op de trouwdag tot dit genre te beperken. Je hebt immers ook rekening te houden met je gasten, die af en toe een nummer in hun eigen genre willen horen om zich tijdens het bruiloftsfeest optimaal te vermaken. Bewaar je eigen speellijst met favoriete nummers daarom voor jullie huwelijksreis en verblijd de genodigden op je bruiloft met een mix van nummers waar iedereen van kan genieten.

4.    Verplaats je in je gasten

Niet alleen een gevarieerd muzikaal aanbod is van belang om je gasten tevreden te stellen, ook de wijze waarop dit ten gehore wordt gebracht speelt een belangrijke rol. Duurt jouw gedroomde nummer voor de openingsdans bijvoorbeeld maar liefst 10 minuten? Overweeg dan een kortere versie zodat jouw ongeduldige gasten niet eindeloos hoeven te wachten om de dansvloer te betreden.

Zorg er ook voor dat de muzikanten ruim voor het begin van de huwelijksceremonie beginnen met het spelen van muziek. Gasten die een half uur voor aanvang arriveren, hoeven hierdoor niet in stilte te wachten. Bij LoveSound beschikken we over jarenlange ervaring met muzikaal entertainment op bruiloften en hierdoor weten we exact waar we rekening mee moeten houden. Meer weten? Stuur je vraag naar info@love-sound.nl of bel ons op +31 613 592 848.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl