Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Trouwlied op maat tijdens je bruiloft

Live muziek op je trouwdag is een bijzondere ervaring. Nog unieker is het als de muziek ter plekke aan jou en je partner wordt opgedragen. In de vorm van een nummer dat speciaal voor jullie is geschreven, met een persoonlijke tekst en door een ervaren singer-songwriter ten gehore gebracht. Klinkt dit als een droom? Via LoveSound is deze nu heel eenvoudig te realiseren!

In samenwerking met de gerenommeerde zangeres Brenda Bee bieden wij namelijk het concept Trouwlied op Maat aan. Het idee is briljant in al zijn eenvoud: op basis van jullie wensen schrijft zij een uniek en persoonlijk lied, dat ze live voordraagt tijdens de huwelijksceremonie. Een specialer moment tijdens je trouwdag is bijna niet denkbaar!

Persoonlijk lied voor jou en je geliefde

Bij een keuze voor Trouwlied op Maat neemt LoveSound direct contact met je op voor een gezellig kennismakingsgesprek. We willen graag van alles van je weten, want het lied moet natuurlijk een persoonlijk tintje hebben. Onvergetelijke herinneringen en geweldige anekdotes verwerken wij allemaal op vloeiende wijze in het nummer.

Zowel de bruid als bruidegom vullen daarom tevens een vragenlijst in over elkaar. Zo leren we jullie beter kennen en krijgt singer-songwriter Brenda al snel inspiratie voor een unieke songtekst. Na het uitwerken van het nummer, brengt ze het op de bruiloft live ten gehore aan jullie en de aanwezige gasten.

Professionele performance en studio-opname

Jullie speciale trouwlied kan natuurlijk niet alleen tijdens de huwelijksceremonie, maar ook als opener van het diner of de receptie worden voorgedragen. De opties zijn eindeloos! LoveSound ontzorgt je bovendien compleet en zorgt voor uitstekende geluidsapparatuur en een romantische mini-vleugel. Jullie zijn hierdoor verzekerd van een meer dan professionele performance.

Natuurlijk wil je niet alleen tijdens, maar ook na de bruiloft nog veelvuldig nagenieten van jullie persoonlijke nummer. We maken daarom een speciale studio-opname van het lied, zodat jullie het later op elk gewenst moment kunnen terugluisteren. Ook is het uiteraard mogelijk om de opname te gebruiken onder een trouwfilm of videoreportage van jullie bruiloftsfeest.

Trouwlied op maat boeken voor huwelijksdag

Trouwlied op Maat wordt niet alleen regelmatig door het bruidspaar zelf geboekt, maar ook door familieleden of vrienden die de tortelduifjes eens goed willen verrassen. Wil je meer weten over dit unieke concept? Neem dan contact op met LoveSound via +31 613 592 848 of info@love-sound.nl. We vertellen je graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl