Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Coverband

Op zoek naar een coverband? Kijk niet verder dan LoveSound. Onze coverbands staan voor kwaliteit, muzikaliteit en een aantrekkelijke visuele presentatie. Onze professionele artiesten beheersen jouw favoriete hits tot in hun vingertoppen en geven extra sjeu aan elk huwelijksfeest of zakelijk evenement.

Een coverband van LoveSound ontzorgt jou compleet en neemt je de gehele muzikale organisatie uit handen. Factoren als geluid, licht en de aankleding van het podium vergen traditioneel veel tijd, kosten en energie. Wij nemen al deze elementen indien gewenst voor onze rekening en zorgen ervoor dat jij je kunt richten op andere zaken.

Vraag naar meer informatie >>

Wat is een coverband? De exacte betekenis

Voordat je besluit zo’n band bij ons te boeken, is het goed om te weten wat je precies kunt verwachten. De betekenis van het woord ‘coverband’ laat zich niet moeilijk raden. De bandleden ‘coveren’ nummers van andere artiesten en spelen deze live na tijdens feesten en evenementen. Tot zover geen verrassing.

Wat je misschien wel zal verrassen, is de enorme veelzijdigheid van zo’n band. De geschoolde muzikanten van LoveSound beheersen uiteenlopende muzikale stijlen en kunnen hierdoor talloze nummers ten gehore brengen. Covers van klassiekers uit de jaren zestig tot de populairste liedjes uit recente jaren: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Band huren voor feestmuziek

Het is deze veelzijdigheid die coverbands bij uitstek geschikt maakt voor optredens tijdens feesten en partijen. Muziek heeft immers de potentie om de stemming van het publiek in positieve zin flink te beïnvloeden. Wil je dat de feeststemming er direct goed in komt? Onze bands zorgen ervoor dat de voetjes binnen no-time van de vloer gaan!

Maar een coverband van LoveSound heeft meer verrassingen in petto. Misschien wil je geen grootschalig feest organiseren, maar juist een bescheiden privéfeest in eigen huis of tuin. In dat geval schakelt onze live band moeiteloos om en voorziet jouw evenement van sfeervolle achtergrondmuziek voor een ontspannen setting.

Coverband boeken voor bruiloft

Zoals je uit het verhaal hierboven opmaakt, heeft een coverband nogal wat te bieden. Van romantische achtergrondmuziek tot een knallend avondfeest – de bands van LoveSound draaien er hun hand niet voor om. En wat is nu een gelegenheid waar al deze facetten samenkomen? Juist, een bruiloft!

Tijdens het diner wil je sfeervolle muzikale begeleiding, terwijl je tijdens het avondfeest een spetterend optreden hoopt te zien. Dat kan geregeld worden! Huur een coverband van LoveSound en beleef gegarandeerd een bruiloft met onvergetelijke muziek. Meer informatie? Stuur een mailtje naar info@love-sound.nl of bel ons op +31 613 592 848.

© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl