Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

4 eisen aan jouw ideale bruiloftband

Je hebt de trouwlocatie geboekt, een fantastische weddingstyliste ingehuurd en alle trouwkaartjes verstuurd. Het enige wat je nog staat te doen, is het kiezen van de juiste bruiloftband. Voordat je halsoverkop een keuze maakt, is het goed om te weten waar de band aan moet voldoen. Over het algemeen stellen de meeste bruidsparen de volgende 4 eisen aan hun bruiloftband:

1). Een volle dansvloer en interactie met het publiek

Tijdens de receptie en het diner hecht je er misschien minder waarde aan. En bij de huwelijksceremonie zit je er zelfs helemaal niet op te wachten. Maar later op je trouwdag, tijdens het avondfeest, is het alles wat je hoopt te zien: een band die garant staat voor de nodige energie en interactie met het publiek. En die zo een lege dansvloer weet om te toveren tot een deinende en euforische massa!

Niets is zo’n moodkiller als een lege dansvloer tijdens je avondfeest. Je wilt daarom het liefst een band die je als het ware een dansgarantie biedt. De beste bruiloftbands beheersen deze kunst als geen ander en weten mensen met hun aanstekelijke performance altijd aan het dansen te krijgen. Tip: lees de reviews van anderen voordat je een band boekt bij LoveSound of bekijk video’s op ons YouTube-kanaal.

2). De juiste mix van passie en talent

Muzikaal talent en zelfs muzikale scholing zijn slechts enkele facetten die de kwaliteit van een bruiloftband bepalen. Vaak zijn het passie en energie die de performance van een band naar een hoger niveau tillen en een optreden werkelijk onvergetelijk maken.

De meest gelouterde muzikanten zijn telkens weer dankbaar dat ze op het podium mogen staan en geven hierdoor alles wat ze in zich hebben. Bij LoveSound vind je daarom alleen bruiloftbands die een overdaad aan talent combineren met een brandende passie voor hun ambacht!

3). Het ideale repertoire voor jouw smaak en wensen

Muzikanten in een bruiloftband halen veel voldoening uit het bezorgen van onvergetelijke momenten. Ze beheersen doorgaans dan ook een breed repertoire, zodat ze de muzikale wensen van zowel het bruidspaar als de aanwezige gasten van A tot Z kunnen vervullen. En kennen ze een keer een nummer niet? Dan leren ze dit graag, zodat ze het speciaal voor jou op je grote dag kunnen spelen.

Natuurlijk heeft elke bruiloftband net even andere specialismen. Je kiest daarom het liefst een band die aansluit op jouw eigen muzikale voorkeur. Houd daarnaast ook rekening met de wensen van je gasten. Verwacht je bijvoorbeeld veel oudere familie op je bruiloft? Dan is het prettig om te weten dat de band ook wat oudere nummers beheerst, zodat iedereen van jong tot oud aan het dansen komt.

4). Podiumervaring voor een spetterende performance

Het is voor een bruiloftband geen must, maar wel een grote pre: ervaring! Ben je helemaal weg van een supergetalenteerde maar relatief onervaren band, dan staat je natuurlijk niets in de weg om deze te boeken. Wel is het mooi meegenomen als de bandleden over flink wat podiumervaring beschikken.

De populairste bruiloftbands treden jaarlijks 100 tot 200 keer op en weten hierdoor als geen ander waar een bepaald publiek tijdens de trouwdag om vraagt. Dankzij hun enorme ervaring spelen ze moeiteloos in op onverwachte momenten en winden ze het publiek vanaf het eerste moment om hun vinger.

Ben jij op zoek naar een te gekke bruiloftband die aansluit op alle bovenstaande eisen? Die gedroomde band vind je het snelst door vrijblijvend advies in te winnen bij de specialisten van LoveSound. Bel direct naar +31 36 234 00 44 of stuur ons een mailtje op info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl