Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Hoe geef ik een jaren 80-feest?

U2, Madonna, Tina Turner en Michael Jackson: het zijn zomaar enkele voorbeelden van artiesten uit de jaren 80. Ben jij ook helemaal weg van muziek uit de eighties en wil je deze spraakmakende muzikale periode herbeleven tijdens een geweldig feest?

Dan is het organiseren van een jaren 80-feest met live muziek van artiesten van LoveSound een gouden idee! Leuk als originele invalshoek voor uiteenlopende gelegenheden: van bruiloftsfeesten tot zakelijke events.

Breng de jaren 80 weer tot leven

Natuurlijk kun je op jouw eighties-feestje een Spotify-playlist draaien met nummers van je favoriete artiesten. Of nog authentieker: een platenspeler of cassetterecorder meenemen en met verstofte lp’s en bandjes in de weer gaan. Maar tenzij je jouw roeping als vinylscratchende DJ hebt gemist, geniet je waarschijnlijk liever op de dansvloer van de muziek en andere aanwezigen.

En bovendien: het afspelen van een lp of Spotify-playlist kan natuurlijk nooit tippen aan de sfeer die echte live muziek met zich meebrengt. Een goede allround coverband brengt je bijvoorbeeld weer helemaal in de sferen van de eighties en doet je bijna vergeten dat felgekleurde trainingspakken en wijde broekspijpen momenteel niet echt meer in de mode zijn!

Een DJ met live muzikanten op je 80’s-feest

Natuurlijk werd er in de jaren 80 al steeds vaker met synthesizers gewerkt en daarom past ook een DJ prima op een eighties-feest. De DJ’s bij LoveSound beschikken over ruime ervaring met muziekstijlen uit deze periode en voelen haarfijn aan op welke 80’s-hits iedereen op de dansvloer zit te wachten.

Wil je echt iets bijzonders meemaken? Dan kun je via LoveSound ook een DJ met live muzikanten boeken. Dit leidt tot de meest verrassende uitvoeringen van bekende nummers uit de jaren 80 en zet de zaal gegarandeerd helemaal op zijn kop. Denk aan het combineren van een DJ met saxofonist, elektrisch gitarist, percussionist of zangeres. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tips voor het organiseren van een jaren 80-feest

Bij een echt themafeest hoort natuurlijk een passende aankleding van de locatie. Ook jij kunt je 80’s-party opfleuren met typerende decoraties als discoballen, kleurige discolampen, lp’s aan de muur of een heuse Pacman-machine.

Als de eventlocatie zich ervoor leent, kun je voor het echte eighties-gevoel zelfs gebruik maken van een lichtgevende dansvloer. LoveSound kan je op maat adviseren over de podiumaankleding en je op het gebied van licht en geluid helemaal ontzorgen.

Zoals tijdens Sensation White iedereen in het wit komt, kun je ook op jouw eighties-feest een dresscode hanteren. Handschoenen zonder vingers en zweetbandjes om het voorhoofd doen het zonder twijfel goed in deze sfeer. Net als grote oorbellen, kettingen en zonnebrillen!

Begint zich in jouw hoofd al een beeld te vormen van de spetterende jaren 80-party die je gaat organiseren? Dan rest je alleen nog het boeken van de live artiesten. Neem voor direct boekingsadvies op maat contact op met de specialisten van LoveSound via +31 36 234 00 44 of info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl