Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

3 redenen voor een zangeres op je bruiloft

Binnenkort sta je er dan, met hem of met haar. Voor het altaar! De huwelijksceremonie is tot nu toe misschien het mooiste moment uit je leven. Dat wil je – net als de rest van je trouwdag – op onvergetelijke wijze omlijsten.

In je hart weet je het al: dat doe je met de prachtige live muziek van dat ene nummer, en misschien wel door een professionele zangeres vertolkt. Twijfel je nog, bijvoorbeeld vanwege de kosten? Dit zijn 3 redenen om je gevoel te volgen en zelf te ervaren waarom een goede zangeres haar geld meer dan waard is:

Je geniet van een totale beleving

Stel je ceremonie of openingsdans eens voor met muziek uit je favoriete Spotify-playlist. Best mooi toch?

Stel je datzelfde moment nu eens voor met een live uitvoering van diezelfde muziek door een geweldige zangeres. Alleen al in je verbeelding is het verschil waarschijnlijk immens.

En wij verzekeren je: in het echt is dit verschil alleen maar groter. Een live optreden creëert namelijk een unieke sfeer die zowel jou als je gasten de rest van de wereld voor even laat vergeten. Een playlist – hoe zorgvuldig samengesteld ook – kan hier simpelweg niet aan tippen.

Een zangeres op je bruiloft geeft een uniek randje aan je trouwdag en zorgt ervoor dat je je speciale momenten zoals de ceremonie nog intenser zult herinneren. Niet voor niets is een zangeres een van de grootste aanraders van weddingplanners voor een memorabele bruiloft!

Je kan de muziek flexibel invullen

Een live artieste zoals een zangeres zorgt ook voor interactie met de aanwezigen. Hierdoor bereikt de muziek beter zijn doel en raken mensen tijdens bijvoorbeeld het avondfeest een stuk makkelijker aan het dansen. Als ervaren bruiloft entertainer voorkomt de zangeres saaie momenten en kan ze in een rol op de achtergrond ook de receptie of het diner van een sfeervolle entourage voorzien.

En loopt de ceremonie onverwachte vertraging op bij een bepaald moment (denk aan het tekenen;))? De zangeres en haar begeleidende muzikanten passen zich moeiteloos aan de situatie aan en zetten het refrein gewoon nog een keer in. Ook het spelen van verzoeknummers is tijdens bijvoorbeeld het trouwfeest geen enkel probleem. Zo komt iedereen aan zijn muzikale trekken en verloopt het entertainment de hele dag op rolletjes.

Je kunt de zangeres de hele trouwdag inzetten!

Het grootste voordeel van een zangeres op je bruiloft is nog wel haar brede inzetbaarheid. Tijdens de ceremonie zingt ze bijvoorbeeld onder begeleiding van een pianist met veel gevoel jullie favoriete lovesong, terwijl ze een paar uur later op het avondfeest de show steelt als brutale frontvrouw van een geweldige band of DJ act FloorJaxx!

De zangeressen van LoveSound zijn op meerdere momenten van jouw trouwdag inzetbaar en zorgen er zo voor dat alle belangrijke momenten een gedroomde muzikale omlijsting krijgen. Ben jij benieuwd welke bruiloft zangeres het beste past bij jouw wensen en bruiloft? Laat je vrijblijvend adviseren door onze bruiloftspecialisten via 036 234 00 44 of mail naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl