Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

1,5 meter bruiloft: wat zijn de opties?

Het effect van COVID-19 is voelbaar in alle lagen van de samenleving. Ook de bruiloftswereld staat op zijn kop, want tot 20 mei mogen alleen trouwerijen met maximaal 30 aanwezigen doorgaan. Dat geldt bovendien alleen voor de huwelijksceremonie en borrel, waardoor een groots opgezet trouwfeest helaas geen optie is.

Je hebt nu twee opties: of je stelt de grote dag uit en maakt er een heuse winterbruiloft van, of je blijft bij de originele trouwdatum en kiest voor een zogenaamde ‘1,5 meter bruiloft’. Maar is dat laatste eigenlijk wel een optie? De eerste ervaringen van bruidsparen laten zien van wel! Op het gebied van muziek en entertainment kun je terugvallen op de volgende 2 creatieve oplossingen:

1). Intieme ceremonie muzikaal omlijsten

In principe staat niets je in de weg om de geplande ceremonie en borrel, volledig in stijl en op locatie, gewoon doorgang te laten vinden.

Je kunt de huwelijksvoltrekking bovendien nog steeds muzikaal laten omlijsten door een zangeres met gitarist of pianist, alleen zal de groep dag gasten door de huidige regelgeving kleiner zijn.

Het resultaat is een kleinschalige ceremonie in een entourage die misschien nog wel intiemer is dan jullie in eerste instantie hadden gepland. De herinnering eraan zal je dan ook, mede dankzij de romantische setting en muzikale begeleiding, even dierbaar zijn.

 

En de niet aanwezige (avond)gasten?

Die kunnen de hele ceremonie thuis via een live stream volgen. Ze kunnen thuis zelfs filmen hoe ze jouw huwelijksvoltrekking beleven, geheel in stijl en outfit. Geef jij je grote trouwfeest volgend jaar alsnog, dan zijn ze hierop vanzelfsprekend van harte welkom!

Een leuk idee is om voor het trouwfeest dezelfde zangeres uit te nodigen als bij de ceremonie. Ze opent het feest dan klein, met een van de tijdens de ceremonie gezongen nummers. Het is heel bijzonder om hierbij videobeelden van de ceremonie te tonen.

Eventueel kunnen jullie een klein gedeelte van de huwelijksvoltrekking zelfs opnieuw doen! Na dit intieme moment zal de zangeres haar optreden vervolgen in een bandformatie. Dit is het moment dat jullie langverwachte trouwfeest echt begint. Wedden dat het dak eraf gaat?!

2). Winterbruiloft met maandenlange voorpret

Natuurlijk kun je ook besluiten om de hele bruiloft te verplaatsen naar de winter of zelfs naar volgend jaar. Tegen die tijd is het hopelijk niet meer nodig om onderling 1,5 meter afstand te bewaren.

Dat wil zeker niet zeggen dat je de oorspronkelijke trouwdag geen bijzonder randje kunt geven. Zo kun je op deze dag samen met de videograaf, fotograaf en zangeres een fantastische trouwshoot en video laten maken. Inclusief geweldige muziek, om vol trots te delen met vrienden en familie.

Zo maak je alsnog een onvergetelijke dag van jullie oorspronkelijke trouwdatum. Maar minstens net zo leuk: je bezorgt iedereen héél veel extra voorpret voor de bruiloft die nog gaat komen!

Meer weten over een 1,5 m bruiloft?

Wil je meer weten over de muzikale mogelijkheden voor een 1,5 m bruiloft of winterbruiloft? De experts van LoveSound zitten boordevol creatieve ideeën om in deze aparte tijd tóch de juiste snaar te raken op jouw onvergetelijke dag. Twijfel je nog? Informeer gewoon eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bel direct naar +31 36 234 00 44 of mail ons op info@love-sound.nl.


 

Foto’s gemaakt door Mon et Mine.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl