Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Waarom een DJ live act boeken voor je bedrijfsfeest?

Iedereen die wel eens op een bedrijfsfeest is geweest weet het: de kwaliteit van de muziek kan het feest maken of breken. Haperende geluidssets of onervaren muzikanten doen over het algemeen weinig goeds voor de sfeer. Het inhuren van professionele artiesten via een boekingsbureau is daarom een beter idee; zeker als je voor een DJ live act kiest!

DJ met live muzikanten inhuren voor je bedrijfsfeest

Een DJ live act is een bijzondere combinatie tussen de opzwepende tunes van een DJ en de unieke performance van live muzikanten. De DJ en muzikanten zijn op elkaar ingespeeld en weten exact wat ze moeten doen om het publiek op de dansvloer in beweging te krijgen. Maar ook voelen ze haarfijn aan wanneer een rustiger setting gewenst is; bijvoorbeeld in het begin van de avond.

Op deze manier ben je verzekerd van muziek die altijd past bij de stemming en gelegenheid. Moeten bepaalde nummers sowieso gespeeld worden op het feest? De artiesten houden graag rekening met jouw wensen. Houdt de directie een speech? Dan wordt de muziek mooi afgebouwd totdat de spreker in kwestie alle ruimte heeft om het woord te doen.

Unieke muzikale mix op maat afgestemd

De combinatie van een DJ met muzikanten is dan ook bij uitstek geschikt voor een bedrijfsfeest. Tijdens zo’n feest zijn collega’s met verschillende muzikale voorkeuren aanwezig en biedt de veelzijdigheid van een DJ live act werkelijk voor ieder wat wils. Pop-, rock-, dance- en zelfs klassieke invloeden; ze kunnen allemaal in het optreden worden verwerkt.

Natuurlijk kun je ook een reguliere DJ inhuren of een coverband boeken, maar waarom zou je jezelf beperken als je ook kunt genieten van het beste van beide werelden? Een DJ live act biedt een ongeëvenaarde mix van livemuziek en bestaande hits die samensmelten tot een uniek geheel. Een geheel dat exact op jouw wensen en onderneming is afgestemd!

DJ live act voor elk denkbaar bedrijfsfeest

Besluit je een DJ live act te boeken via een artiestenbureau zoals LoveSound, dan ben je verzekerd van een succesvol optreden dat in alle facetten professionaliteit uitstraalt. Want niet alleen zijn onze muzikanten en DJ’s het beste van het beste, maar ook pakken wij indien gewenst groots uit op het gebied van licht, geluid en podiumaankleding.

Dankzij onze grote capaciteit en jarenlange ervaring, kunnen wij het muzikaal entertainment voor elk denkbaar bedrijfsfeest op maat verzorgen. Van bescheiden optredens in de kantine tot spetterende shows op grote evenementenlocaties; voor het boeken van muziek voor je bedrijfsfeest ben je bij ons aan het juiste adres.

Een laatste tip: bijzonder populair is onze speciale DJ live act FloorJaxx. Meer weten? Mail naar info@love-sound.nl of bel ons op +31 36 234 00 44.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl