Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Nieuwe trends bruiloft muziek in 2018

Nu het nieuwe jaar officieel van start is gegaan, is het tijd om eens te kijken wat het ons op muzikaal vlak zoal gaat brengen. Met name binnen de bruiloft muziek signaleren we namelijk diverse trends, die naar onze verwachting dit jaar hun definitieve doorbraak zullen beleven. In dit artikel zetten we de 4 belangrijkste voor je op een rijtje:

1. Akoestische popliedjes

Top 40 liedjes doen het traditioneel goed op feestelijke gelegenheden en bruiloften vormen hierop geen uitzondering. Waar een bruiloft echter om vraagt, is een muzikale vertolking die iets meer gevoel met zich meebrengt dan het simpelweg draaien van het originele nummer. LoveSound bied je de oplossing in de vorm van akoestische popliedjes door de allerbeste artiesten. Zo genieten jij en je gasten van populaire Top 40 nummers in een sfeervol en akoestisch jasje. Bekijk hieronder de filmpjes met voorbeelden van onze zangeressen:

2. Franse themabruiloft

Frankrijk: het is het land van de romantische diners, de sfeervolle muziek en de l’amour pour toujours. Het is dan ook niet zo gek dat de Franse themabruiloft in 2018 helemaal hip is. Dé artiest bij LoveSound die hier op muzikaal gebied als geen ander invulling aan geeft, is de Franse zangeres Davine. Met haar prachtige vertolkingen van romantische klassiekers als Hymne à l’amour, Ne me quitte pas en La vie en Rose wanen de bruiloftbezoekers zich voor even in de pittoreske straatjes van Frankrijk. Bovendien zingt Davine met evenveel gemak swingende pop-klassiekers in het Frans, Engels of Nederlands.

3. Buitenlandse bruiloften

Een bruiloft in het buitenland is een droom van velen. En laat dat nu net iets zijn waarin LoveSound gespecialiseerd is. Wij kunnen al jouw muzikale wensen verwezenlijken op elke denkbare locatie. Je krijgt daarbij professioneel advies, zodat alles goed op elkaar aansluit en het authentieke gevoel van de regio optimaal naar voren komt. Dé muzikale act die wij hierbij adviseren is onze DJ Live act FloorJaxx. Voordeel hiervan is dat je niet alleen verzekerd bent van een spetterend avondfeest door de DJ met live muzikanten, maar de bijbehorende zangeres ook nog eens de ceremonie muzikaal op prachtige wijze kan omlijsten. Zo sla je twee vliegen in één klap en zet je de juiste toon voor een sprookjeshuwelijk.

4. Nederlandse liedjes voor de ceremonie

Er is onmiskenbaar een trend gaande waarbij steeds vaker voor Nederlandse liedjes wordt gekozen bij de trouwceremonie. Dat blijkt bijvoorbeeld ook uit onze top 10 ceremonieliedjes over het afgelopen jaar. Nummers als Ik hoor bij jou (Marco Borsato), Mag ik dan bij jou (Claudia de Breij) en Jij bent de liefde (Kenny B) laten bruiloftsgasten gegarandeerd een traantje wegpinken en mogen anno 2018 eigenlijk tijdens geen enkele Nederlandse bruiloft meer ontbreken. Bij LoveSound vind je een breed aanbod artiesten die Nederlandstalige nummers als geen ander tijdens jouw ceremonie kunnen vertolken.

Meer weten? Neem contact op! Je kunt ons bereiken via +31 36 234 00 44 of stuur een mailtje naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl