Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Bruiloft in het buitenland

Trouwen in het buitenland: het is voor de meeste bruidsparen een absolute droom. Maar er zijn nogal wat bezwaren, zoals de bijbehorende organisatie en kosten. En wat te denken van het regelen van professioneel entertainment op locatie? Dat laatste kan LoveSound jou gelukkig volledig uit handen nemen. En die eerste twee bezwaren; ook die blijken in de praktijk eigenlijk best mee te vallen!

Trouwen buiten de landsgrenzen zeer populair

Een van de eerste zaken die je regelt bij het organiseren van je bruiloft is de locatie. Want laten we eerlijk zijn: een onvergetelijke huwelijksdag staat of valt met de schoonheid van de gekozen trouwlocatie. Het is juist in de sprookjesachtige ambiance van een Toscaanse wijngaard of een adembenemend kasteel dat het romantische karakter van een bruiloft tot volle wasdom komt.

En misschien is het daarom wel dat trouwen in het buitenland steeds populairder wordt. Want hoewel Nederland de meest fantastische plekjes kent, moet je voor bijzonderder locaties over de landsgrenzen kijken. Van hagelwitte stranden tot uitgestrekte groenvlakten; de wereld biedt tal van onontdekte pareltjes die het decor kunnen vormen voor de mooiste dag uit jouw leven.

Muziek die past bij de trouwlocatie

Heb je eenmaal een locatie gekozen? Dan begint het echte organiseren pas. Te beginnen met het regelen van de muziek, een essentieel onderdeel van elke geslaagde trouwdag. Een bruiloft zonder muziek is toch nauwelijks denkbaar? De emotionele huwelijksceremonie, het gezellige diner en het afsluitende avondfeest; het zijn allemaal momenten die niet zonder muzikale begeleiding kunnen.

Trouw je in het buitenland, dan is het belangrijk muziek te kiezen die past bij de trouwlocatie. Natuurlijk is het mogelijk om Hollandse hits te draaien onder de rook van een schilderachtig Italiaans kasteel, maar het is niet iets dat we zouden aanbevelen. Muziek en locatie moeten naadloos in elkaar opgaan en elkaar versterken, zodat er een unieke totaalbeleving voor jou en je gasten ontstaat.

Compleet verzorgd muzikaal entertainment

LoveSound is gespecialiseerd in buitenland bruiloften en weet als geen ander welke muziek aansluit op zowel jouw wensen als trouwlocatie. We bieden je de keuze uit een brede variëteit artiesten die elke gewenste muzikale stijl beheersen. Van Italiaanse liedjes tot Portugese fado; onze muzikanten leveren het authentieke gevoel van de regio met de vertrouwde kwaliteit uit Nederland.

LoveSound inhuren voor je buitenland bruiloft verzekert je niet alleen van de beste artiesten, maar ontzorgt je compleet op het gebied van muzikaal entertainment. Indien gewenst verzorgen wij het vervoer van alle benodigde techniek naar het buitenland of voeren we overleg met lokale technische partijen.

De muziek, het podium, het licht en het geluid – alles wordt jou compleet uit handen genomen en is van de hoogste kwaliteit. En dat natuurlijk geheel in de stijl van jouw trouwfeest en locatie. Meer weten? Informeer direct naar de mogelijkheden via +31 613 592 848 of stuur een mailtje met jouw wensen naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl