Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Leuke saxofonisten voor je bruiloft of event

Er zijn tal van redenen om een saxofonist op je bruiloft te boeken. Een saxofonist zorgt voor een bijzondere beleving, is veelzijdig inzetbaar en is in vergelijking met een voltallige band relatief betaalbaar. Daarbij heeft elke saxofonist zijn eigen stijl en repertoire, waardoor je de muzikant kunt kiezen die het beste aansluit op jouw wensen. Hieronder een greep uit de geweldige saxofonisten die je via LoveSound kunt inhuren:

Zeth (vanaf € 495)

Zeth is dé allround saxofonist die op werkelijk ieder event kan performen. Van bruiloften tot personeelsborrels en van verjaardagen tot grote feesten; deze geboren entertainer draait zijn hand er niet voor om. Zo veelzijdig als het repertoire van Zeth, zo kenmerkend is zijn stijl. Met zijn energieke stagepresence krijgt deze rasartiest gegarandeerd iedereen aan het dansen.

Mag het optreden iets ingetogener zijn, zoals tijdens een sfeervol diner of receptie? Ook die kunst beheerst deze sympathieke saxofonist als geen ander. Zeth speelt met evenveel gemak alleen als met een complete band of DJ act en is al vanaf € 495 te boeken. Een aanrader!

Benjamin (vanaf € 750)

Benjamin heeft bij optredens niet alleen zijn gouden saxofoon, maar ook zijn gouden stem bij zich. Deze getalenteerde saxofonist en vocalist switcht tijdens een performance moeiteloos tussen prachtige zang en virtuoos saxofoonspel. Deze bijzondere combinatie verzekert je van een uniek optreden dat jou en de andere toehoorders nog lang bij zal blijven.

Benjamin staat bekend om zijn grote glimlach en de moeiteloze en natuurlijke interactie met zijn publiek. Naast solist treedt hij ook op als onderdeel van het jazzy trio Threesome Jazz en het akoestische duo Small Affair. Benjamin is bij LoveSound al te boeken vanaf € 750.

Mr & Mrs Sax (vanaf € 895)

Over akoestische duo’s gesproken; een aansprekend duo onder saxofonisten is Mr & Mrs Sax. Dit muzikale tweetal is één met hun saxofoon en speelt de sterren van de hemel op bruiloften, diners en recepties. Met hun buitengewone mix van zwoele jazz en funky sounds geven deze ervaren saxofonisten de sfeer tijdens elk event een grote boost.

Mr & Mrs Sax zijn niet alleen te boeken als akoestisch duo, maar treden ook geregeld op in combinatie met een DJ of DJ act. Ideaal voor de momenten dat de voetjes écht van de vloer mogen, zoals tijdens een spetterend avondfeest op de huwelijksdag. Bij LoveSound te boeken vanaf € 895.

Leeuwenburg Jazz Quartet (vanaf € 650)

Wil je graag een saxofonist op je bruiloft of event, maar ben je op zoek naar een grotere formatie dan een duo? Dan is het Leeuwenburg Jazz Quartet de ideale optie. Dit gelouterde muzikale kwartet staat garant voor fijne easy listening dankzij een naadloze samensmelting van saxofoon, gitaar, contrabas en percussie.

Blikvanger van de formatie is zonder twijfel Tom Leeuwenburg, die een reputatie heeft hoog te houden als kunstenaar op de saxofoon. Bij LoveSound is het Leeuwenburg Jazz Quartet te boeken vanaf € 650, waarbij je eventueel een jazz zanger of zangeres kunt bijboeken.

Meer inspiratie?

Bel LoveSound op +31 36 234 00 44 of stuur een mailtje naar info@love-sound.nl. Graag brengen onze specialisten je in contact met de perfecte saxofonist voor jouw bruiloft of event.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl