Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Laatste trends in de bruiloftsmuziek

De aanwezigheid van live muzikanten tijdens een bruiloft is een eeuwenoude traditie in uiteenlopende culturen. Maar daar waar je als bruidspaar in het verleden niet veel te kiezen had, zijn de opties tegenwoordig bijna eindeloos. Dit zijn de trends in bruiloftsmuziek die de afgelopen jaren duidelijk in opkomst zijn:

Samenwerkingen tussen DJ’s en zangeressen

Talloze bekende DJ’s hebben hits gescoord met daarin de vocals van getalenteerde zangers en zangeressen. Anno 2017 zien we niet alleen samenwerkingen tussen DJ’s en vocalisten in de studio, maar steeds vaker ook live op het podium. De combinatie werkt uitstekend, omdat de artiesten elkaars kwaliteiten uitvergroten en versterken.

Met name tijdens bruiloften valt een combinatieoptreden van DJ’s en vocalisten vaak bijzonder goed in de smaak. Niet voor niets is de DJ live act FloorJaxx bij LoveSound waanzinnig populair. Als bruidspaar kun je deze live act geheel naar eigen smaak samenstellen, met daarin exact de artiesten die jij wilt. Zo ben je verzekerd van een geweldige live sensatie tijdens jullie grote dag.

Geheel verzorgd audiovisueel totaalpakket

Soms geven bruidsparen veel geld uit aan het inhuren van artiesten, terwijl er op de trouwlocatie niet eens een fatsoenlijke geluidsinstallatie aanwezig is. Dat is natuurlijk zonde. Om een optreden van professionele muzikanten optimaal tot zijn recht te laten komen, is goed geluid absoluut een vereiste. Het is dan ook van belang om dit vooraf goed te regelen.

Omdat je voorafgaand aan je huwelijk al genoeg moet organiseren, is het een goed idee om deze klus uit te besteden. Aan de specialisten van LoveSound bijvoorbeeld, die ervoor zorgen dat er met de ingehuurde muzikanten een professionele geluidsinstallatie meekomt. Ook kunnen wij een fantastische podiumaankleding voor je verzorgen. Die natuurlijk helemaal aansluit op het thema van jouw bruiloft!

Oude tradities krijgen een nieuw gezicht

Het trouwfeest na de huwelijksvoltrekking wordt van oudsher ingeluid met de openingsdans; de dans waarmee het bruidspaar de toon zet voor de rest van de avond. Inmiddels wordt de openingsdans niet langer als een verplicht onderdeel van de huwelijksdag gezien. Bruidsparen die deze traditie desondanks graag in stand houden, kunnen er ook voor kiezen een speciale draai aan het moment te geven.

In 2017 zijn er eigenlijk geen vastomlijnde regels meer op het gebied van bruiloftsmuziek. Je kunt het als bruidspaar zo gek maken als je zelf wilt en er een waar muzikaal spektakel van maken. Kijk alleen al naar de recente opkomst van de festivalbruiloft.

Bij LoveSound helpen we je graag om van jouw grootste dromen op het gebied van huwelijksmuziek werkelijkheid te maken. Meer weten? Bel ons op +31 36 234 00 44 of mail naar info@love-sound.nl.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl