Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Eva: violin & vocals voor receptie & ceremonie

Menig zanger en zangeres kunnen zichzelf begeleiden op de piano of gitaar. Maar vioolspel en zang; dat is een uiterst zeldzame combinatie. In dat opzicht is het geen verrassing dat vocaliste en violiste Eva veel lof krijgt toegezwaaid en reeds op de grootste podia en met de grootste artiesten heeft mogen spelen. Ook op bruiloften is Eva als artiest een graag geziene gast, waar zij met veel passie en liefde op unieke wijze de ceremonie en receptie muzikaal omlijst.

Muzikale achtergrond

Eva is zowel professioneel vocaliste als professioneel violiste en kan hierdoor bijzondere optredens verzorgen. Dat doet ze de afgelopen jaren succesvol onder de naam ‘Veya’, waarbij ze instrumenten zoals synths, drums en viool met verve samenvoegt tot een aanstekelijke mix van elektronische en akoestische geluiden. In combinatie met haar kraakheldere stem resulteert dit in een kenmerkende en vernieuwende stijl van popmuziek.

Dankzij haar geweldige stem is Eva ook een seizoen de frontvrouw geweest van de bekende live electronic band Dialoque. Met deze band heeft ze in eigen land op grote festivals gestaan zoals Woodstock, Wildeburg en Welcome to The Future. Daarnaast is Eva voor Dialoque de afgelopen 5 jaar ook actief geweest als violiste en producer, wat haar veelzijdige talenten en brede inzetbaarheid als muzikant onderstreept.

Bekend van tv

Vanwege haar brede inzetbaarheid en niet aflatende passie voor muziek in allerlei soorten en maten, is Eva ook geregeld tijdens andere optredens te bewonderen. Zo werkt ze geregeld samen met Syrische en Afrikaanse muzikanten en steelt ze op het podium de show als improvisatie violiste met DJ’s op knallende feesten met deinende massa’s.

Ook maakt Eva regelmatig haar opwachting in Nederlandse (televisie)shows (MTV EMA’s, Metropole Orkest, Sensation White en Vrienden van Amstel Live). Hierdoor neemt haar bekendheid gestaag toe en heeft ze inmiddels live mogen samenspelen met grote namen zoals Bløf, Guus Meeuwis, Lucas Graham, Martin Garrix en Armin van Buuren.

Receptie en ceremonie

Het is Eva echter niet te doen om bekendheid, maar puur om datgene wat ze het allerleukste vindt in het leven: muziek maken. Het is voor haar een magisch gevoel om dit over te mogen brengen op anderen en extra bijzonder is het als dat mag tijdens bijzondere gelegenheden zoals bruiloften. Zo kan ze een speciaal tintje geven aan de onvergetelijke dag van iemand anders.

Als professioneel violiste en vocaliste verzorgt Eva al lange tijd optredens op bruiloften. Hierbij zingt ze het liefst pop, soul en jazz in een intieme setting tijdens de ceremonie en receptie. Op het podium voelt Eva zich als een vis in het water en speelt ze naadloos in op de wensen van het bruidspaar en het tempo waarin de gebeurtenissen bij de huwelijksceremonie zich voltrekken.

Invulling van avondfeest

Voor bruidsparen die op zoek zijn naar een bijzondere muzikale begeleiding van de receptie en ceremonie, is Eva een uitstekende keuze en absolute meerwaarde. Dankzij haar brede professionele achtergrond kan ze vrijwel elke muzikale wens verwezenlijken en daarnaast denkt ze graag mee over de beste muziek voor elk moment van de huwelijksdag en ceremonie. Van een klassieke vioolsolo tijdens de processie tot een speciale pop cover met zang tijdens de recessie; alles is mogelijk!

Willen jullie als bruidspaar na de ceremonie en receptie een hele andere kant van Eva zien? Met haar jarenlange ervaring als improvisatie violiste speelt ze tijdens het avondfeest moeiteloos op gehoor mee met andere de muzikanten en DJ’s voor een wervelende show en ultieme feestsfeer.

Meer weten over de mogelijkheden als je Eva boekt voor je bruiloft? De specialisten bij LoveSound helpen je graag verder! Neem contact met ons op via info@love-sound.nl of bel naar +31 36 234 00 44 voor een direct antwoord op je vraag.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl