Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

3 leuke ideeën voor een muzikale nieuwjaarsborrel

Wil jij terugblikken op een geslaagd jaar met je naasten of zakelijke relaties? Of alvast vooruitblikken op een 2019 waarin je hopelijk net zoveel liefde en zakelijk succes mag ervaren? Wat je doel ook is: een muzikale nieuwjaarsborrel is de ideale manier om de jaarwisseling van een feestelijk randje te voorzien. De specialisten van LoveSound geven je alvast 3 ideeën voor het live entertainment:

Duo’s, trio’s of kwartetten

Meerkoppige acts doen het traditioneel goed in een feestelijke setting. Ze vormen de gulden middenweg tussen de fijnbesnaarde solist en de groots uitpakkende band. Ook op jouw muzikale nieuwjaarsborrel zou een duo, trio of kwartet zeker niet misstaan. Bij LoveSound kies je uit de beste acts die de sfeer tijdens jouw borrel naar een ongekend niveau tillen.

Met een akoestisch duo of trio sla je als eventorganisator de plank nooit mis. Ook bij uitstek geschikt voor een nieuwjaarsborrel is live jazz muziek. Boek via LoveSound een gelouterd jazz trio zoals Trio Bambo of Funny Valentine. Geef je de voorkeur aan een kwartet? Dan bezorgt het Leeuwenburg Jazz Quartet jou en je gasten een onvergetelijke avond bomvol heerlijke jazzy klassiekers.

Instrumentaal of met zang

Een muzikale nieuwjaarsborrel heeft natuurlijk een informeel karakter. Je wilt lekker kunnen borrelen en gezellig bijkletsen met de andere aanwezigen. In dat geval is het prettig als de muziek zorgt voor een sfeervolle maar niet al te indringende achtergrondentourage. Instrumentale muziekstijlen lenen zich hiervoor bijzonder goed.

Een doorgewinterde artiest zoals Melle zorgt live voor fijne tunes met zijn saxofoon. Wil je het grootser aanpakken? Huur dan een klassiek strijkersensemble. Ook zang hoeft de intieme sfeer tijdens je nieuwjaarsborrel overigens absoluut niet te verstoren. Een bedreven kleinkunst zangeres zoals Annika weet de juiste snaar bijvoorbeeld gegarandeerd te raken.

Onversterkt en langs de tafels

Wie op zoek is naar een mooie combinatie tussen zang en instrumentaal, kan terecht bij de mannen van Music on the Move. Ze stemmen hun performance moeiteloos af op het karakter van jouw nieuwjaarsborrel en houden het indien gewenst klein en ontspannen. Mogen de voetjes tegen het einde van de borrel best van de vloer? Dan schakelen ze probleemloos over naar een knaloptreden!

Leuk detail van acts zoals Music on the Move is dat de artiesten praktisch tussen jou en je gasten staan. Indien gewenst treden ze onversterkt en zonder apparatuur op (ideaal op locaties waar apparatuur verboden is) en bewegen ze zich op tactvolle wijze langs de tafels. Het intieme karakter van het optreden zorgt ervoor dat iedereen opgaat in de sfeer!

Wil jij ook op korte termijn een muzikale nieuwjaarsborrel organiseren? Wacht dan niet te lang en kies uit de artiesten van LoveSound voor een geslaagde inluiding van het nieuwe jaar. Boek direct via info@love-sound.nlof bel naar +31 36 234 00 44.

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl