Direct contact
+31 36 234 00 44
Logo LoveSound

Winnaar Dutch Wedding Awards 2017!

Enkele maanden geleden werd LoveSound genomineerd voor de Dutch Wedding Awards 2016/2017. Deze prestigieuze vakprijs beloont de Nederlandse trouwspecialisten die bruidsparen en hun gasten een onvergetelijke trouwdag bezorgen. Met veel plezier kunnen we daarom melden dat LoveSound winnaar is geworden van de categorie bruiloft entertainment bureau. We kunnen ons geluk niet op!

Prijs van de Nederlandse TrouwBranche Organisatie

Initiatiefnemer van de Dutch Wedding Awards is de Nederlandse TrouwBranche Organisatie (NTBO). Een van de doelstellingen van de organisatie is om Nederlandse trouwtalenten het podium te geven dat zij verdienen.

Talloze getalenteerde ondernemers in ons land werken dagelijks namelijk onvermoeibaar aan de gedroomde trouwdag voor hun klanten. En dat verdient een beloning! Die beloning is er nu in de vorm van de Dutch Wedding Awards.

Vakjury beoordeelt meerdere aspecten

In tegenstelling tot sommige andere vakprijzen, kijkt de vakjury van de Dutch Wedding Awards niet alleen naar elementaire zaken zoals dienstverlening en producten. Goed ondernemen is immers meer dan dat. De jury beoordeelt daarom ook andere aspecten zoals bedrijfsidentiteit en bedrijfsvoering. De uiteindelijke score voor elk bedrijf komt als volgt tot stand:

  • Waarborging: 30%
  • Bedrijfsimpressie: 25%
  • Service: 15%
  • Ontwikkeling en innovatie: 10%
  • Onderscheidend vermogen: 10%
  • Klantencontact: 10%

Winnaar in categorie bruiloft entertainment bureau

De trouwbranche kent een grote variatie. De genomineerden voor de Dutch Wedding Awards worden daarom onderverdeeld in verschillende categorieën. Denk hierbij onder andere aan bruidvisagie, bruidsfotografie, hairstyling, weddingstyling, weddingplanning, trouwringen, bruidstaarten en niet te vergeten: bruiloft entertainment bureau. Het is in deze laatste categorie dat LoveSound werd genomineerd en er uiteindelijk met de winst vandoor ging.

Als bruiloft entertainment bureau werken wij regelmatig samen met leveranciers uit de andere categorieën. We weten daarom als geen ander hoe belangrijk al deze diensten zijn voor een geslaagde trouwdag. Net zoals een gedenkwaardige bruiloft niet zonder prachtige live muziek kan, kan deze ook niet zonder een gedegen weddingplanning, onderscheidende styling en vakkundige fotografie. We willen daarom alle collega’s die in de prijzen zijn gevallen van harte feliciteren!

Foto’s door: OVM Fotografie

Terug naar overzicht
© Copyright LoveSound 2017 | Sitemap | Privacy Policy | Algemene Voorwaarden | Webdesign: Webton.nl